εναλλακτκό ψάρι

Vegan: Μετά το εναλλακτικό κρέας, ήρθε και το εναλλακτικό ψάρι

cibum team


Η ταχέως αναπτυσσόμενη βρετανική εταιρεία τεχνολογίας τροφίμων Moving Mountains έχει προσθέσει νέο φυτικό ψάρι στη σειρά προϊόντων της με βάση τα φυτά.

Είναι το δεύτερο προϊόν που συμμετέχει στην προσφορά ψαριών με βάση τα φυτά της μάρκας μετά την κυκλοφορία του εναλλακτικού ψαριού Fish Fingers στα τέλη του περασμένου έτους. Άλλα προϊόντα με βάση τα φυτά που παράγονται από την εταιρεία περιλαμβάνουν μπιφτέκια, λουκάνικα, κιμά, κεφτεδάκια και χοτ-ντογκ.

Ο Simeon Van der Molen, ιδρυτής της εταιρείας, δήλωσε: «Το Fillet Fish Moving Mountains πρόκειται να φέρει επανάσταση στο αγαπημένο γεύμα των vegan. 380 εκατομμύρια μερίδες ψαριών και τσιπς καταναλώνονται κάθε χρόνο, αλλά αυτό επηρεάζει τους ωκεανούς, όπου υπάρχει ήδη μια κρίση αειφορίας. Το πρωτοποριακό νέο μας προϊόν θα επιτρέψει σε όσους αγαπάνε το ψάρι να το απολαύσουν  προστατεύοντας παράλληλα τη θαλάσσια ζωή σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Η ομάδα μας έχει περάσει χρόνια τελειοποιώντας το Fish Fillet, και μοιάζει με το πραγματικό με όλα τα οφέλη για την υγεία. Το Fish Fillet περιέχει 10 g πρωτεΐνης και 4,5 g φυτικών ινών για κάθε 100 gr.

Πηγή:KamCity

Βαθμολογήθηκε με 0 στα 5 με βάση τη γνώμη 0 επισκεπτών
Δεν υπάρχουν σχόλια γι αυτό το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

  1. Δημοσιεύστε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης.
Βαθμολογείστε αυτό το άρθρο:
0 Χαρακτήρες
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την Τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;