Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
26.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Vegan: Μετά το εναλλακτικό κρέας, ήρθε και το εναλλακτικό ψάρι

ΑρχικήΝέαVegan: Μετά το εναλλακτικό κρέας, ήρθε και το εναλλακτικό ψάρι
spot_img

cibum team

Η ταχέως αναπτυσσόμενη βρετανική εταιρεία τεχνολογίας τροφίμων Moving Mountains έχει προσθέσει νέο φυτικό ψάρι στη σειρά προϊόντων της με βάση τα φυτά.

Είναι το δεύτερο προϊόν που συμμετέχει στην προσφορά ψαριών με βάση τα φυτά της μάρκας μετά την κυκλοφορία του εναλλακτικού ψαριού Fish Fingers στα τέλη του περασμένου έτους. Άλλα προϊόντα με βάση τα φυτά που παράγονται από την εταιρεία περιλαμβάνουν μπιφτέκια, λουκάνικα, κιμά, κεφτεδάκια και χοτ-ντογκ.

Ο Simeon Van der Molen, ιδρυτής της εταιρείας, δήλωσε: «Το Fillet Fish Moving Mountains πρόκειται να φέρει επανάσταση στο αγαπημένο γεύμα των vegan. 380 εκατομμύρια μερίδες ψαριών και τσιπς καταναλώνονται κάθε χρόνο, αλλά αυτό επηρεάζει τους ωκεανούς, όπου υπάρχει ήδη μια κρίση αειφορίας. Το πρωτοποριακό νέο μας προϊόν θα επιτρέψει σε όσους αγαπάνε το ψάρι να το απολαύσουν  προστατεύοντας παράλληλα τη θαλάσσια ζωή σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Η ομάδα μας έχει περάσει χρόνια τελειοποιώντας το Fish Fillet, και μοιάζει με το πραγματικό με όλα τα οφέλη για την υγεία. Το Fish Fillet περιέχει 10 g πρωτεΐνης και 4,5 g φυτικών ινών για κάθε 100 gr.

Πηγή:KamCity

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα