Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024
25.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Vegan: Μετά το εναλλακτικό κρέας, ήρθε και το εναλλακτικό ψάρι

ΑρχικήΝέαVegan: Μετά το εναλλακτικό κρέας, ήρθε και το εναλλακτικό ψάρι
spot_img

cibum team

Η ταχέως αναπτυσσόμενη βρετανική εταιρεία τεχνολογίας τροφίμων Moving Mountains έχει προσθέσει νέο φυτικό ψάρι στη σειρά προϊόντων της με βάση τα φυτά.

Είναι το δεύτερο προϊόν που συμμετέχει στην προσφορά ψαριών με βάση τα φυτά της μάρκας μετά την κυκλοφορία του εναλλακτικού ψαριού Fish Fingers στα τέλη του περασμένου έτους. Άλλα προϊόντα με βάση τα φυτά που παράγονται από την εταιρεία περιλαμβάνουν μπιφτέκια, λουκάνικα, κιμά, κεφτεδάκια και χοτ-ντογκ.

Ο Simeon Van der Molen, ιδρυτής της εταιρείας, δήλωσε: «Το Fillet Fish Moving Mountains πρόκειται να φέρει επανάσταση στο αγαπημένο γεύμα των vegan. 380 εκατομμύρια μερίδες ψαριών και τσιπς καταναλώνονται κάθε χρόνο, αλλά αυτό επηρεάζει τους ωκεανούς, όπου υπάρχει ήδη μια κρίση αειφορίας. Το πρωτοποριακό νέο μας προϊόν θα επιτρέψει σε όσους αγαπάνε το ψάρι να το απολαύσουν  προστατεύοντας παράλληλα τη θαλάσσια ζωή σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Η ομάδα μας έχει περάσει χρόνια τελειοποιώντας το Fish Fillet, και μοιάζει με το πραγματικό με όλα τα οφέλη για την υγεία. Το Fish Fillet περιέχει 10 g πρωτεΐνης και 4,5 g φυτικών ινών για κάθε 100 gr.

Πηγή:KamCity

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μαζική τροφική δηλητηρίαση σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης στο περιθώριο των εγκαινίων της ΔΕΘ

Οι μισοί στις τουαλέτες και οι άλλοι μισοί στα νοσοκομεία.

Φόρμες ψησίματος σιλικόνης και μετανάστευση καρκινογόνων ουσιών – Τι πρέπει να προσέχετε

Τι έδειξαν μελέτες για τις φόρμες σιλικόνης και πως να προστατευτεί από μετανάστευση χημικών επιβλαβών ουσιών.

Νοθεία και στη σάλτσα σόγιας: Πως ξεχωρίζουμε την αυθεντική

Οι κίνδυνοι για την υγεία από τις "εύκολες λύσεις" στην παραγωγή σάλτσας σόγιας.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο