ΑρχικήΝέαΟ Τζεφ Μπέζος δωρίζει 100 εκατομμύρια δολάρια στην World Central Kitchen του...

Ο Τζεφ Μπέζος δωρίζει 100 εκατομμύρια δολάρια στην World Central Kitchen του José Andrés

cibum team

Ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos, δώρισε 100 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ στην World Central Kitchen του σεφ José Andrés, που παρέχει τροφή σε όσους επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Όπως ανέφερε ο Wine Spectator, ο Μπέζος ανακοίνωσε τη δωρεά αυτή την εβδομάδα μετά από μια διαστημική πτήση 11 λεπτών πάνω στον πύραυλο Blue Origin New Shepard.

- Advertisement -

Τα χρήματα θα βοηθήσουν το WCK να επεκτείνει την αποστολή του, από την αντιμετώπιση καταστροφών έως την αντιμετώπιση της συστημικής πείνας. Ο Andrés θέλει να διπλασιάσει την επισιτιστική βοήθεια σε όλο τον κόσμο. Αυτές τις ημέρες η WCK βοηθά τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Γερμανία, ενώ από την αρχή της πανδημίας έχει προσφέρει πάνω από 25 εκατομμύρια φρέσκα γεύματα σε περισσότερες από 400 πόλεις στις ΗΠΑ σε κοινότητες που χρειάζονται υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων πολιτών.

Ο Andrés ίδρυσε το World Central Kitchen το 2010 ως απάντηση στον σεισμό της Αϊτής. Με έδρα στις ΗΠΑ, διευθύνει επίσης περισσότερα από 30 εστιατόρια μέσω του ThinkFoodGroup.

- Advertisement -
- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Μάρκετινγκ τροφίμων και ChatGPT: Η νέα μάχη των brands για θέση στις απαντήσεις της τεχνητής νοημοσύνης – Τι έκανε η Unilever

Η άνοδος των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αναζητούν συνταγές και προϊόντα, οδηγώντας τις βιομηχανίες τροφίμων σε νέες στρατηγικές ψηφιακής προβολής

Η Μαίρη συστήνεται: Η κομμώτρια που ερωτεύτηκε έναν επιστήμονα και μπήκε στον κόσμο της ασφάλειας τροφίμων

Η αυθόρμητη κομμώτρια από τη Γλυφάδα παίρνει το μικρόφωνο, αποκαλύπτει ένα επικό love story που ξεκίνησε από ένα μανικιούρ και υπόσχεται να βάλει σε τάξη τις επιστημονικές εμμονές του Τάσου

Ελληνικά σχολικά κυλικεία: Τέλος τα τσιπς, τα κρουασάν και οι σοκολάτες – Τι θα μπορούν να αγοράζουν οι μαθητές από Σεπτέμβριο

Με στόχο να ενισχυθεί ο ρόλος του σχολείου στην υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών από μικρή ηλικία.