Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Τζεφ Μπέζος δωρίζει 100 εκατομμύρια δολάρια στην World Central Kitchen του José Andrés

ΑρχικήΝέαΟ Τζεφ Μπέζος δωρίζει 100 εκατομμύρια δολάρια στην World Central Kitchen του José Andrés
spot_img

cibum team

Ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos, δώρισε 100 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ στην World Central Kitchen του σεφ José Andrés, που παρέχει τροφή σε όσους επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Όπως ανέφερε ο Wine Spectator, ο Μπέζος ανακοίνωσε τη δωρεά αυτή την εβδομάδα μετά από μια διαστημική πτήση 11 λεπτών πάνω στον πύραυλο Blue Origin New Shepard.

Τα χρήματα θα βοηθήσουν το WCK να επεκτείνει την αποστολή του, από την αντιμετώπιση καταστροφών έως την αντιμετώπιση της συστημικής πείνας. Ο Andrés θέλει να διπλασιάσει την επισιτιστική βοήθεια σε όλο τον κόσμο. Αυτές τις ημέρες η WCK βοηθά τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Γερμανία, ενώ από την αρχή της πανδημίας έχει προσφέρει πάνω από 25 εκατομμύρια φρέσκα γεύματα σε περισσότερες από 400 πόλεις στις ΗΠΑ σε κοινότητες που χρειάζονται υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων πολιτών.

Ο Andrés ίδρυσε το World Central Kitchen το 2010 ως απάντηση στον σεισμό της Αϊτής. Με έδρα στις ΗΠΑ, διευθύνει επίσης περισσότερα από 30 εστιατόρια μέσω του ThinkFoodGroup.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα