Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022
24 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σουβλάκι… με βραβείο!

ΑρχικήΝέαΣουβλάκι… με βραβείο!
spot_img

cibum team

 

Σουβλάκι… με βραβείο έχουν την τύχη να απολαμβάνουν οι Βρετανοί!

Η αλυσίδα «The Athenian» ανακηρύχθηκε Εστιατόριο της Χρονιάς από τα Deliveroo Restaurant Awards (το Deliveroo είναι δημοφιλής online πλατφόρμα παραγγελίας και delivery φαγητού στη Μεγάλη Βρετανία και άλλες χώρες του κόσμου) για το 2020.

Το «The Athenian» άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στο Λονδίνο το 2014 από δύο φίλους, τον Ευθύμιο και τον Νεόφυτο, γεννημένους και μεγαλωμένους σε Ελλάδα και Κύπρο, αντίστοιχα.

Φιλοδοξία τους να σερβίρουν το παραδοσιακό ελληνικό street food, το σουβλάκι, στην πιο φρέσκια και ποιοτική εκδοχή του και να κάνουν τους Λονδρέζους να το αγαπήσουν.

Επτά χρόνια μετά, το «The Athenian» έχει γίνει αλυσίδα με οκτώ καταστήματα, καλύπτοντας μέσω delivery διάφορες πόλεις της Αγγλίας.

Η διάθεσή τους να κάνουν το φαγητό τους διαθέσιμο σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές μέσα στο δύσκολο (λόγω της πανδημίας) 2020, η στήριξη που προσέφεραν στην κοινότητα (μοίρασαν 2.500 γεύματα σε εργαζόμενους στο βρετανικό σύστημα Υγείας) και η ευχαρίστηση ,την οποία προκάλεσαν μέσα από τα μαγειρικά βιντεάκια τους στο Instagram, ήταν αυτά που τους χάρισαν την ιδιαίτερη διάκριση.


Με πληροφορίες από Real Taste

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

“Πόλεμος” για το βαλσάμικο ξύδι: Η Ιταλία θα μηνύσει τη Σλοβενία!

Η Ιταλία κινεί διαδικασίες για να μονοπωλήσει και να διεκδικήσει την αυθεντικότητα του παραδοσιακού ξιδιού της και να υπερασπιστεί τον όρο «βαλσάμικο ξύδι της Μόντενα».

Η EFSA διατυπώνει συστάσεις για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή μεταχείριση των χοίρων στην εκμετάλλευση, η πρώτη από τις διάφορες γνωμοδοτήσεις σχετικά με την καλή μεταχείριση των ζώων που θα εκδοθεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Η σηψαιμία μπορεί να είναι μια δαπανηρή συνέπεια των τροφιμογενών ασθενειών – Στην κορυφή Shigella και Τοξόπλασμα

Μερικές φορές οι τροφιμογενείς λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς ή παράσιτα μπορούν να οδηγήσουν σε σήψη, οδηγώντας σε σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες επιπλοκές.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα