Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
21.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

«Με αγάπη και…πολύ βούτυρο» το βιβλίο μαγειρικής που έγραψε ο Στίβεν Κόλμπερτ και η σύζυγός του

ΑρχικήΟικιακάLIFE«Με αγάπη και…πολύ βούτυρο» το βιβλίο μαγειρικής που έγραψε ο Στίβεν Κόλμπερτ και η σύζυγός του
spot_img

«Does This Taste Funny? Recipes Our Family Loves».

O Αμερικανός κωμικός και παρουσιαστής Στίβεν Κόλμπερτ στην εκπομπή του «The Late Show with Stephen Colbert» αποκάλυψε ότι μαζί με την σύζυγό του Έβελιν θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο ένα βιβλίο μαγειρικής.

   Το «Does This Taste Funny? Recipes Our Family Loves» όπως είναι ο τίτλος του χρειάστηκε δύο χρόνια για να δημιουργηθεί ενώ όπως ανέφερε ο Κόλμπερτ σε δήλωσή του είναι «φτιαγμένο με αγάπη και…πολύ βούτυρο».

   Το βιβλίο από τις εκδόσεις Celadon Books, είναι γεμάτο με «αγαπημένες συνταγές» της Νότιας Καρολίνας καθώς και από μέλη της οικογένειας. Συνολικά, καταγράφει πάνω από 100 συνταγές αποτίοντας φόρο τιμής στην πόλη τους το Τσάρλεστον ενώ υπάρχουν καθημερινά πιάτα εμπνευσμένα από τη ζωή τους στο Νιου Τζέρσεϊ.

   «Οι αναγνώστες θα απολαύσουν αστείους διαλόγους, ιστορίες καθώς και πανέμορφες φωτογραφίες από τις συνταγές. Επίσης τα χαλαρά στιγμιότυπα της οικογένειας στο σπίτι, θα τους κάνουν να νιώσουν ότι βρίσκονται στην κουζίνα με την Evie, τον Stephen, τα παιδιά, τον σκύλο τους Benny καθώς και με την υπόλοιπη οικογένεια που βρίσκεται στην καρδιά των Κόλμπερτ», αναφέρει η ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου.

   Σύμφωνα με το People το βιβλίο μαγειρικής δια χειρός Στίβεν Κόλμπερτ θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου.

AΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο