Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
22 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γνωρίζατε ότι τόσο καιρό χρησιμοποιείτε λάθος το σουρωτήρι;

ΑρχικήΟικιακάΓνωρίζατε ότι τόσο καιρό χρησιμοποιείτε λάθος το σουρωτήρι;
spot_img

Δείτε το κόλπο του Tik Tok για το πώς να χρησιμοποιείτε το σουρωτήρι χωρίς να καίγεστε!

Τα μακαρόνια αποτελούν μια εβδομαδιαία επιλογή για φαγητό σε πολλά νοικοκυριά. Ως εκ τούτου, το σουρωτήρι πρωταγωνιστεί κατά τη δημιουργία κάθε μακαρονάδας, προκειμένου να κάνουν το μαγείρεμα πιο ασφαλές από το καυτό νερό και πιο εύκολο.

Αλλά ξέρατε ότι μέχρι τώρα το χρησιμοποιείτε λάθος;

Για να πούμε την αλήθεια, ούτε κι εμείς το ξέραμε μέχρι να δούμε άλλο ένα trend του Tik Tok, στο οποίο ένα προφίλ αφιερωμένο στη μαγειρική παραθέτει ένα “μυστικό” για σίγουρη αποφυγή του καψίματος, αλλά το ίδιο αποτέλεσμα στο σούρωμα των ζυμαρικών.

Για να κάνετε κι εσείς το κόλπο, απλά γυρνάτε το σουρωτήρι ανάποδα! Ιδανικά, γίνεται σε ένα μεταλλικό σουρωτήρι με βάση, αλλά το δοκιμάσαμε και σε ένα πλαστικό που μαζεύει κατά την αποθήκευση και λειτούργησε εξίσου αποδοτικά.

Το βίντεο προκάλεσε μεγάλη αντίδραση από την κοινότητα του TikTok, πολλοί από τους οποίους αμφισβήτησαν τη διαφορά που κάνει πραγματικά το hack στην κουζίνα. “Ποιο είναι το όφελος από το να το κάνει κανείς αυτό;”, ρώτησε κάποιος. Υπήρξαν και αυτοί που δεν χρησιμοποιούν σουρωτήρι, αλλά ένα “καπάκι κατσαρόλας”, όπως έγραψε κάποιος.

Αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που ενθουσιάστηκαν με την ιδέα και θα την δοκιμάσουν στην επόμενη μακαρονάδα τους.

Εσείς τι πιστεύετε; 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα