Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καινοτομία: coffee oil… λάδι από καβουρδισμένο καφέ!

ΑρχικήΟικιακάΚαινοτομία: coffee oil... λάδι από καβουρδισμένο καφέ!
spot_img

Του Κώστα Καπερώνη*


Νομίζετε ότι  μόνο εσείς ξέρετε  από καλό λάδι επειδή μεγαλώσατε στην Ελλάδα;

 Kαι στην Κολομβία ξέρουν από καλό λάδι … μόνο που δεν μιλάμε για λάδι ελιάς αλλά για λάδι καφέ!!!

- Advertisement -

Πρόκειται για ένα νέο πρωτότυπο προϊόν,  πατέντα της Κολομβιανής εταιρίας παραγωγών καφέ  BuenCafe, που κατάφερε να δημιουργήσει ένα 100% αυθεντικό λάδι καφέ  από φρεσκοψημένους κόκκους καφέ made in Colombia που η γεύση και το άρωμα του παραπέμπουν σε φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ.

Το συγκεκριμένο λάδι καφέ παρασκευάζεται αυστηρά με μηχανικές μεθόδους – εξώθηση και διήθηση – χωρίς κανένα πρόσθετο συστατικό ή χημικό.

Πλούσιο σε λιπαρά οξέα ,  το λάδι καφέ αποτελεί ιδανικό συστατικό για γυναικείες κρέμες και καλλυντικά, ενώ οι  μαλακτικές του ιδιότητες το κάνουν βασικό συστατικό σε προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών, ακόμη και αντηλιακών.

Διατίθεται  στην αγορά για πώληση σε εύχρηστη πλαστική συσκευασία με βιδωτό πώμα που κλείνει ερμητικά και αν φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου η διάρκεια ζωής του μπορεί να φτάσει τους έξι μήνες.

 Η Βuencafe ελπίζει το νέο της προϊόν να γίνει σύντομα trend σε όλο τον πλανήτη και σκοπεύει να διοχετεύσει τα κέρδη της από της πωλήσεις του λαδιού καφέ  σε επενδύσεις βελτίωσης των αντίξοων και σκληρών πολλές φορές συνθηκών διαβίωσης των παραγωγών καφέ  στην Κολομβία.

*Κώστας Καπερώνης Δημοσιογράφος – Εκδότης- Συγγραφέας, Good coffee, cocktail and food evangelist. Εμπνευστής  και  συνδιοργανωτής  των βραβείων Coffee Business Awards.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα