Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Έκανε το λουκάνικο χοτ ντογκ…καλαμάκι

ΑρχικήΟικιακάLIFEΈκανε το λουκάνικο χοτ ντογκ...καλαμάκι
spot_img

Viral video στο Twitter δείχνει έναν άνδρα σε έναν αγώνα baseball να μετατρέπει το λουκάνικο χοτ ντογκ του σε καλαμάκι για τη μπύρα του.

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι το καλαμάκι που έχετε δεν σας βολεύει ή θα θέλατε να είναι λιγάκι πιο…νόστιμο; Υποθέτω πως -ειδικά τώρα που έχουν απαγορευτεί τα πλαστικά καλαμάκια και παίρνουν τη θέση τους τα χάρτινα- ίσως και να σας έχει περάσει από το μυαλό.

 Ένας θεατής σε έναν αγώνα baseball αποφάσισε να πάει αυτό το συλλογισμό ένα βήμα παραπέρα. Τι εννοούμε με αυτό; Πήρε το λουκάνικο από το χοτ ντογκ του και το μετέτρεψε σε ένα καλαμάκι για τη μπύρα του! Συγκεκριμένα, τρύπησε το λουκάνικο με ένα καλαμάκι, ουτωσώστε να μπορεί να ρουφάει το ποτό του από μέσα και…άρχισε να πίνει τη μπύρα του.

Τώρα υπάρχουν δύο τρόποι να ερμηνεύσει κανείς αυτή την κίνηση. Είτε να θεωρήσει αυτή την κίνηση ιδιοφυή, συνδυάζοντας φαγητό και ποτό σε ένα, είτε να τη θεωρήσει περίεργη, ακόμα και αηδιαστική. Προσωπικά, μάλλον θα χαρακτήριζα τον εν λόγω baseball φαν ιδιοφυή, αν και δεν θα το δοκίμαζα για να είμαι απόλυτα ειλικρινής.

Το βίντεο είναι  από το ντέρμπι των New York Yankees με τους Mets και -όπως ήταν αναμενόμενο- έχει γίνει viral στα social media. Εσείς θεωρείτε τελικά τον άνθρωπο περίεργο ή μια ιδιοφυία;

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα