Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οδηγός ενσωμάτωσης του vegan lifestyle στις επιχειρήσεις φιλοξενίας

ΑρχικήΟικιακάVEGANismΟδηγός ενσωμάτωσης του vegan lifestyle στις επιχειρήσεις φιλοξενίας
spot_img

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Vegetarian for Life δημοσίευσε τον οδηγό “Veg*nism: Περισσότερα από μια δίαιτα” για εργαζόμενους στον τομέα της φιλοξενίας, ο οποίος προσφέρει υποστήριξη και συμβουλές για τον vegan τρόπο ζωής.

Πόσο καλά ενημερωμένος είναι ο μέσος άνθρωπος για το βιγκανισμό; Και κυρίως, πόσο προετοιμασμένες είναι οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της φιλοξενίας για την μεγάλη άνοδο της vegan διατροφής παγκοσμίως;

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Vegetarian for Life, που παρέχει συμβουλές διατροφής και υγιεινής διαβίωσης σε ηλικιωμένους vegans και χορτοφάγους, δημοσίευσε έναν νέο δωρεάν οδηγό για εργαζόμενους στον τομέα της φιλοξενίας, ο οποίος προσφέρει υποστήριξη και συμβουλές εστιάζοντας σε vegan προϊόντα και δίαιτες.

Ο οδηγός, Veg*nism: Περισσότερα από μια δίαιτα, καλύπτει θέματα του βιγκανισμού όπως το πώς να βρει κανείς vegan προϊόντα, από είδη περιποίησης μέχρι προϊόντα καθαρισμού, αλκοόλ, ακόμη και έπιπλα και κλινοσκεπάσματα, για να είναι έτοιμος να φιλοξενήσει κάθε vegan επισκέπτη στο χώρο του.

Και αν αναρωτηθείτε γιατί χρειάζονται όλα αυτά τα προϊόντα, σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε πως ο βιγκανισμός δεν αφορά μόνο τη διατροφή, αλλά τον αποκλεισμό όλων των ζωικών προϊόντων από τη ζωή και την καθημερινότητα. Αυτό αφορά την αποφυγή προϊόντων που έχουν φτιαχτεί, δοκιμαστεί ή παραχθεί από ζώα, για παράδειγμα μέλι, γάλα, δέρμα ή μεταξωτά υφάσματα.  Ο βιγκανισμός είναι τρόπος ζωής, όχι απλώς δίαιτα.

Ορισμένες επωνυμίες στο χώρο της φιλοξενίας έχουν ήδη κάνει τα πρώτα βήματα για την ενσωμάτωση των vegan σε αυτά. Χαρακτηριστικά το Hilton στο Λονδίνο κυκλοφόρησε την πρώτη εντελώς vegan σουίτα ξενοδοχείου το 2019, με υλικά όπως φτερά και δέρμα να αντικατασταθούν με νέες εναλλακτικές επιλογές για vegan, προϊόντα περιποίησης χωρίς να έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και ένα vegan μίνι μπαρ για τους πελάτες. Αλλά η μεγάλη πλειοψηφία των ξενοδοχείων και εστιατορίων δεν έχουν προσαρμοστεί ιδιαίτερα στο να γίνουν vegan friendly.

Ο οδηγός αυτός, λοιπόν, θα βοηθήσει τους αναγνώστες να εντοπίσουν κρυμμένα ζωικά προϊόντα, εξηγώντας τι πρέπει να λάβουν υπόψη κατά την παροχή φιλοξενίας σε έναν vegan και διασφαλίζοντας ότι οι εργαζόμενοι στον κλάδο μπορούν να παρέχουν αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών για όλους. Διαβάστε τον πλήρη οδηγό εδώ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."

Ο κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών από απάτη τροφίμων – Περίπτωση χρήσης θειωδών στο κρέας

Διαχείριση κινδύνου παράνομης χρήσης θειωδών αλάτων σε παρασκευάσματα κρέατος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα