Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Επιλεγμένα άρθρα
Γιατί μας αρέσει να τρώμε με τα χέρια;
Είναι ασφαλές για κατανάλωση αυτό το… “πράσινο πράγμα” στο σκόρδο;
Νέα καταγγελία στο Cibum – Ξύλο μήκους 3 cm μέσα σε δημοφιλή μπισκότα μεγάλης ελληνικής εταιρείας
Η διατροφική αλλαγή που επιβραδύνει την ανάπτυξη του καρκίνου του προστάτη σύμφωνα με νέα μελέτη
Μολυσμένο γάλα: Ο ιός της γρίπης των πτηνών επιβιώνει και στο ψυγείο – Η Επιστήμη πίσω από τον κίνδυνο
Βιομηχανία τροφίμων: Νόμος του κράτους οι εκθέσεις βιωσιμότητας – Ποιες επιχειρήσεις αφορά
Φρυγανιές: Πόσο υγιεινές είναι και τι μπορεί να περιέχουν – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης
Ένας κόσμος φτιαγμένος για δεξιόχειρες – Εξαφανίζονται από τα ράφια κούπες, μπρίκια και ανοιχτήρια για αριστερόχειρες
1η πανηγυρική Συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής του Συστήματος “ΑΚΙS”
Προσοχή! Και στην Ελλάδα πωλούνται οι δημοφιλείς μπάρες δημητριακών που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό
Μεταλλικά κομμάτια σε βούτυρο – Άμεση ανάκληση
Γεύσεις: Ποια είναι η διαφορά του Umami με το Kokumi
Πρόστιμο €5.000 σε σουπερμάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ
ΕΕ: Δημοσιεύτηκε η ετήσια έκθεση για την ετοιμότητα αντιμετώπισης κρίσεων
Μελέτη: Τα εισαγόμενα τρόφιμα περιέχουν διπλάσια ποσότητα καρκινογόνων φυτοφαρμάκων
Ερευνητές βρήκαν επικίνδυνες ουσίες σε “γάλα” αμυγδάλου, σόγιας, βρώμης και ρυζιού
Καταγγελία στο Cibum για σκουλήκια σε μακαρόνια μεγάλης ελληνικής εταιρείας – Η απάντηση της εταιρείας
Ζωντανός βάτραχος σε σαλάτα σπανάκι – Δείτε βίντεο
Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η PAN Europe για την έγκριση του φυτοφαρμάκου γλυφοσάτη
Lidl – Επικίνδυνα γλυκά: Τι περιέχουν τελικά, τα παιδικά γλυκά που ανακλήθηκαν με καθυστέρηση; – Νέες καταγγελίες στο Cibum
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας