Ενσωματώνοντας αυτές τις τροφές στη διατροφή σας, μπορείτε να υποστηρίξετε την ανάπτυξη νέων εγκεφαλικών κυττάρων και να βελτιώσετε τη γνωστική σας υγεία.
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με την Λαμπρινή Πορτοκαλίδου, Υπεύθυνη Καινοτομίας και R&D Executive της «Οικογένειας Πορτοκαλίδη», με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας στα βραβεία FEA 2024
Οι καταναλωτικές οργανώσεις και των δύο πλευρών του Ατλαντικού, δηλώνουν στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, ότι θα πρέπει να επικεντρωθούν στη συνεργασία
Η ζαχαροπλάστισσα Ειρήνη Πολυβίου αποκαλύπτει τον δρόμο που την οδήγησε στην κορυφή της ζαχαροπλαστικής - Οι τούρτες της γίνονται viral και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο
Σύμφωνα με τις οδηγίες του FDA, οι παρασκευαστές τροφίμων επιτρέπεται νόμιμα να παράγουν τρόφιμα με ίχνη εντόμων όπως μέρη κατσαρίδων, τα οποία θεωρούνται «φυσικοί μολυντές» και θεωρούνται ασφαλή για δημόσια κατανάλωση.
Τα σχολεία πρέπει να καταργήσουν σταδιακά κάθε τρόφιμο και ποτό που φέρει έστω και ένα μαύρο προειδοποιητικό λογότυπο, το οποίο τα χαρακτηρίζει ως πλούσια σε αλάτι, ζάχαρη, θερμίδες και λίπος.
Κατηγορούνται για «επιμελημένη απάτη με προϊόντα διατροφής υψηλής αξίας, όπως ακριβά τυριά και ελαιόλαδο, καθώς και εξοπλισμό κουζίνας για την παραγωγή πίτσας