Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΡ., & ΣΙΑ Ε.Ε. “CONTROL TECHNOLOGY”

ΑρχικήΕξοπλισμόςΈλεγχοςΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΡ., & ΣΙΑ Ε.Ε. "CONTROL TECHNOLOGY"
spot_img

Η Control Technology ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1978 στην Αθήνα, με σκοπό την εισαγωγή και την προώθηση προϊόντων βιομηχανικού αυτοματισμού. Από την ίδρυση της, η εταιρεία συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την τεχνολογική πρωτοπορία των προϊόντων που αντιπροσώπευε.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία, την ανάπτυξη στενών σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες της και τη δημιουργία μιας σταθερής και μακροχρόνιας βάσης συνεργασίας με αυτούς, η εταιρεία πραγματοποιεί ένα βήμα στο μέλλον, εμπλουτίζοντας τόσο την γκάμα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, όσο και το έμπειρο και εξειδικευμένο εργατικό της δυναμικό.

Η Control Technology συνειδητοποιώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης βιομηχανίας για αξιόπιστες λύσεις και για παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών, συνεργάζεται σήμερα με μερικούς από τους κορυφαίους στον κόσμο Οίκους παραγωγής μηχανημάτων συσκευασίας, ποιοτικού ελέγχου και βιομηχανικού αυτοματισμού.

Για τους εργαζόμενους στην εταιρεία, αυτό που έχει πρωτεύουσα σημασία, είναι η αίσθηση από την πλευρά του πελάτη, ότι η Control Technology βρίσκεται συνέχεια δίπλα του, όχι μόνο στο στάδιο της πώλησης του προϊόντος, αλλά και στη διαρκή τεχνική υποστήριξη και στο after sales service.

Σήμερα η Control Technology στηριζόμενη στην υψηλή απόδοση και την ευελιξία του έμπειρου προσωπικού της προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από τρεις λέξεις: ποιότητα, αξιοπιστία και ανταγωνιστικές τιμές.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο