Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ArC LABORATORIES A.E.

spot_img

Η εταιρία ArC LABORATORIES A.E. ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 με έδρα την Αθήνα, στελεχωμένη με νέους επιστήμονες, άρτιο εξοπλισμό και σύγχρονες επισκέψιμες εγκαταστάσεις συμμορφωμένες στις υψηλότερες απαιτήσεις της αγοράς. Τα εργαστήρια μας είναι διαπιστευμένα από τον ΕΣΥΔ κατά ISO 17025 σε εύρη φάσμα δοκιμών και υποστρωμάτων.

Βασική αρχή ανάπτυξης της ArC LABORATORIES Α.Ε. είναι η αντίληψη της ταχείας εξέλιξης στην τεχνολογία της αναλυτικής χημείας. Για τον λόγο αυτό η εταιρία έχει επενδύσει, και επενδύει συνεχώς, σε σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να παρέχει τη δυνατότητα για αναλύσεις υψηλής επιστημονικής εγκυρότητας και ακρίβειας καθώς και για ανάπτυξη νέων μεθόδων.

- Advertisement -

Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρίας είναι η ανάλυση προϊόντων (χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις)

  • νερά
  • τρόφιμα
  • λάδια
  • ποτά
  • παραπροϊόντων και αποβλήτων μίας παραγωγικής διαδικασίας
  • πρώτες ύλες
  • έδαφος
  • φύλλα φυτών
  • λιπάσματα

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κατεβάσετε το πεδίο διαπίστευσης της εταιρείας πατήστε: https://arclabs.eu/certifications/   ή καλέστε στο 211-4115360.

Διαπιστευμένα εργαστήρια (ΕΣΥΔ κατά ISO 17025) – Αναλύσεις Νερών – Αναλύσεις Τροφίμων – Αναλύσεις Εδάφους – Διασφάλιση Ποιότητας

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα