Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

CheMa Laboratories

spot_img

Τα εργαστήρια CheMa Laboratories ιδρύθηκαν το 2017 και έχουν έδρα την Κόρινθο. Παρέχουν υπηρεσίες ανάλυσης δοκιμών καλύπτοντας μεγάλο εύρος αναγκών του αγροτο-διατροφικού, βιομηχανικού και ενεργειακού τομέα. Πιο συγκεκριμένα, τα εργαστήριά μας προσφέρουν χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις σε:

  • Μέλι
  • Λίπη & έλαια
  • Τρόφιμα
  • Νερά & απόβλητα
  • Έδαφος & φυλλοδιαγνωστική
  • Κρασί
  • Ζωοτροφές
  • Υλικά συσκευασίας/μετανάστευση

Επιπλέον προφέρονται υπηρεσίες δημιουργίας και ελέγχου διατροφικής ετικέτας και μελέτης διάρκειας ζωής προϊόντων.

- Advertisement -

Τα εργαστήρια μας έχουν της εξής διαπιστεύσεις/πιστοποιήσεις/αναγνωρίσεις:

  • Διαπίστευση κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025:2017 από το ΕΣΥΔ, με Αρ. Πιστοπ. 1239
  • Αναγνώριση από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (International Olive Council – IOC)
  •  Άδεια λειτουργίας οινολογικού εργαστηρίου
  • ανήκουν στο μητρώο εργαστηρίων επισήμου ελέγχου τροφίμων συνεργαζόμενων με τον ΕΦΕΤ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 274108561, στο info@chem.gr ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του εργαστηρίου μας στο www.chema.gr 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα