ΑρχικήΥπηρεσίεςΑναλύσεις / ΔοκιμέςΕλληνικό Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας - HRIC

Ελληνικό Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας – HRIC

Το Ελληνικό Κέντρο Έρευνας & Καινοτομίας είναι ένα σύγχρονο Ινστιτούτο ασφάλειας τροφίμων που προσφέρει υψηλής ποιότητας χημικές, μικροβιολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στη βιομηχανία τροφίμων. Η ερευνητική μας ομάδα αποτελείται από έμπειρους επιστήμονες με διδακτορικές σπουδές και επιστημονικές δημοσιεύσεις που εργάζονται με σύγχρονα, εξελιγμένα αναλυτικά όργανα. Το HRIC διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών από τον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία στους τομείς της Τεχνολογίας Τροφίμων και Χημείας.

Αποστολή μας είναι η προστασία των πελατών που εξυπηρετούμε από τις παγίδες της άκρως ανταγωνιστικής, και νομοθετημένης βιομηχανίας τροφίμων. Παράλληλα, στόχος μας είναι η παροχή όλων των αναγκαίων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων, εφαρμογή συστημάτων ποιότητας στην παραγωγή, υποστήριξη και υλοποίηση ερευνητικών προτάσεων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και κατάλληλες συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη βελτίωση της διατροφής και της υγείας των καταναλωτών.

Για να μάθετε περισότερα σχετικά με τo Ελληνικό Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας (HRIC) πατήστε ΕΔΩ 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Φ. Γαΐτης στο cibum: «Έτρωγα όλο το φαγητό μου, αλλά δεν κατάλαβα πώς βοήθησα τα παιδάκια στην Αφρική»

Ο Έλληνας επιστήμονας Τροφίμων Φ. Γαΐτης εξηγεί γιατί η αφθονία τροφίμων δεν βάζει τέλος στην πείνα.

Nestlé: Αγωγή του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας για αρσενικό, μόλυβδο και κάδμιο σε βρεφικές τροφές της Gerber

Η εταιρεία κατηγορείται ότι παραπλανούσε τους γονείς για την ασφάλεια των προϊόντων της – Τι υποστηρίζει η Nestlé και ποια στοιχεία επικαλούνται οι αμερικανικές αρχές

Δηλητηρίαση από ψάρια: Αναδυόμενος κίνδυνος στην Ευρώπη η ciguatera – 10 επιδημικές εξάρσεις με 40 περιστατικά

Νέες εκθέσεις της EFSA παρουσιάζουν περιστατικά δηλητηρίασης, εργαστηριακά ευρήματα και δεδομένα ελέγχων στην Ευρώπη.