Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ERGOLAB

spot_img

Το εργαστήριο ERGOLAB – ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΖΑ δραστηριοποιείται στον κλάδο του ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων και του νερού από το 1998 και είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025 από το Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) με αριθμό πιστοποιητικού 506-4.Το προσωπικό του εργαστηρίου, με πολυετή πείρα στον χώρο, παρέχει στήριξη σε κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, δίνοντας λύσεις σε πάσης φύσεως ζητήματα, με στόχο πάντα την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων. Η μακροχρόνια εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες στο εργαστήριό μας, είναι και η απόδειξη της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Για να μάθετε περισότερα σχετικά με τo εργαστήριο ERGOLAB – ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΖΑ πατήστε ΕΔΩ 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.

Η σημασία του “Branding” στις επιχειρήσεις τροφίμων – Της Δέσποινας Χάρου

Πως να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επωνυμία.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα