Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, 2024
14.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Microquest

spot_img

Η MICROQUEST ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1992 με σκοπό την ανάπτυξη ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων λύσεων και την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων πληροφορικής.
Διαρκής στόχος της Εταιρίας αποτελεί η πλήρης αντίληψη και κατανόηση με εμπορικούς και οικονομικούς όρους της επιχειρησιακής δράσης που καλείται να οργανώσει και να υποστηρίξει με τις τεχνολογίες της.
Για την υλοποίηση του στόχου της επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνογνωσία μέσω έρευνας και συνεργασιών με μεγάλους Ελληνικούς και διεθνείς οίκους πληροφορικής.

Η MICROQUEST με την ανάπτυξη και την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων βοήθησε τους πελάτες της στην υλοποίηση των σημαντικών επενδυτικών τους σχεδίων αυξάνοντας έτσι με υψηλούς ρυθμούς την πελατειακή της βάση. Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής ήταν η ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της και η κατάκτηση ηγετικής θέσης στο χώρο. Η Εταιρία διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο της Κρήτης με σκοπό την υποστήριξη των Πελατών της που έχουν υποκαταστήματα στην Β. Ελλάδα και στήν Κρήτη αλλά και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στο Βαλκανικό χώρο, καθώς και Τεχνική υποστήριξη σε όλες τις μεγάλες γεωγραφικές περιοχές όπως στους Νομούς Κοζάνης, Αχαϊας, Ιωαννίνων, Λέσβου κ.α.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.

Μήνυση στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για τη μη απαγόρευση των φθαλικών ενώσεων

Οι φθαλικές ενώσεις διαρρέουν από τις συσκευασίες και άλλα προϊόντα στα τρόφιμα και τα ποτά.

O ένας και μοναδικός τρόπος να αποφύγουμε τις βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στο φαγητό μας – Του Δρ. Φ. Γαΐτη

Το αδιέξοδο ταξίδι στην αναζήτηση του απολύτως ασφαλούς τροφίμου.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο