Φυσικό, ατόφιο ελληνικό ρεβίθι, με κρεμμύδι ψιλοκομμένο, συνοδεία ρυζιού και γνήσια μυρωδικά!
Το 1987, ο Ανδρέας Φάκος ξεκίνησε ένα τολμηρό και καινοτόμο εγχείρημα, εισάγοντας το “ρολό κοτόπουλου” – ένα ξεκοκκαλισμένο κοτόπουλο γεμιστό με τυρί και αλλαντικά, σε μια εποχή που τέτοιες γαστρονομικές δημιουργίες δεν υπήρχαν καν. Η ανταπόκριση σε αυτό το αντισυμβατικό προϊόν ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα την ταχεία τοποθέτησή του στα σούπερ μάρκετ.
Το 1999, και η δεύτερη γενιά της οικογένειας Φάκου – ο Κωνσταντίνος, ο Χρυσοβαλάντης και ο Νικόλαος – ανέλαβε τα ηνία της εταιρίας. Συνέχισαν την κληρονομιά καινοτομίας του πατέρα τους, Ανδρέα, εισάγοντας τη “χειροποίητη μπουκίτσα πανέ κοτόπουλου”, η οποία παρασκευάζεται από το πιο τρυφερό μέρος του στήθους κοτόπουλου. Το προϊόν αυτό έκανε θριαμβευτική είσοδο στην αγορά, γνωρίζοντας κατακόρυφη αύξηση της αποδοχής του.
Η εταιρία γνώρισε σημαντική ανάπτυξη και μετακόμισε στις νεοαποκτηθείσες εγκαταστάσεις της, στον Ελαιώνα Θηβών, παρέχοντας μια σταθερή βάση για περαιτέρω επέκταση.
Αναγνωρίζοντας ένα κενό στην αγορά για τα παραδοσιακά παρασκευασμένα, προϊόντα κόκκινου κρέατος, οι ΑΦΟΙ ΦΑΚΟΥ άδραξαν την ευκαιρία, για να παρουσιάσουν μια νέα σειρά κλασικών και εξειδικευμένων ειδών. Τα σουτζουκάκια, τα κεφτεδάκια και τα γιουβαρλάκια, όλα εμπλουτισμένα με φρέσκα ελληνικά βότανα και μπαχαρικά, έγιναν αμέσως αγαπημένα στους καταναλωτές.
Συνέχισαν να καινοτομούν, τολμώντας στη συνέχεια να δημιουργήσουν μια νέα σειρά προϊόντων, με βάση τα λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων μπιφτεκιών και μπαστουνιών (sticks) λαχανικών. Tολμηρή κίνηση, πρωτοφανής στην Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς κανένα παρόμοιο εργοστάσιο δεν είχε τολμήσει να παράγει τέτοια προϊόντα. Τα εν λόγω προϊόντα λαχανικών ανταποκρίνονταν στις διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών, που ακολουθούσαν vegan διατροφή και ήταν μοναδικά, ως προς την αποκλειστική χρήση ολόκληρων λαχανικών.
Με την πάροδο των ετών, η εταιρία ΑΦΟΙ ΦΑΚΟΥ ΑΕΒΕ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ αναπτύχθηκε σταθερά, εμπλουτίζοντας σταθερά την προσφορά των προϊόντων της, με νέες και καινοτόμες δημιουργίες. Η εταιρία έχει τοποθετηθεί με επιτυχία σε νέες ποιοτικές αγορές, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη βασική της φιλοσοφία. Διεύρυνε τους ορίζοντές της, δημιουργώντας ένα νέο τμήμα, αφιερωμένο στις πωλήσεις στο εξωτερικό. Στρατηγική κίνηση, που είχε ως στόχο να φέρει την αυθεντική γεύση της ελληνικής μεσογειακής κουζίνας, σε νέες αγορές της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής!
Για να διασφαλίσει τα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής και αποθήκευσης έχει επενδύσει σημαντικά σε τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας διαθέτουν εξελιγμένα συστήματα κλιματισμού, ελέγχου θερμοκρασίας και υγρασίας χώρων, που εγγυώνται τη διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων, σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και αποθήκευσης.
Το FALAFEL VEGAN από ατόφιο ρεβίθι είναι απλά…εξαιρετικό! Φυσικό, ατόφιο ελληνικό ρεβίθι και όχι αφυδατωμένη σκόνη, κρεμμύδι ψιλοκομμένο με συνοδεία ρυζιού και γνήσια μυρωδικά. Στο τέλος λευκή φρυγανιά, για να συμπληρώσει την τέλεια εικόνα του. Έτοιμο σε 4-5 λεπτά στη φριτέζα ή για υγιεινή διατροφή, 20 λεπτά στο φούρνο, αφού το λαδώσετε ελαφρά! Με υπέροχη γεύση, υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς συστατικά ζωϊκής προέλευσης, το προϊόν αυτό είναι πλούσιο σε φυτικά συστατικά και ιδανικό, για άτομα που ακολουθούν vegan διατροφή ή νηστεία, καθώς έχουν αποκλείσει τα ζωϊκά προϊόντα. Παρασκευάζεται από ελληνικά ρεβίθια, η νοστιμιά των οποίων είναι πασίγνωστη, καθώς αποτελούν μια πλούσια, φυσική πηγή θρεπτικών συστατικών, που προστατεύει τον άνθρωπο από πολλές παθήσεις.
Το FALAFEL ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ συνδυάζεται με σάλτσες, μαγιονέζες και χούμους, για πιάτα εύγεστα και με φαντασία!
Στην ΑΦΟΙ ΦΑΚΟΥ ΑΕΒΕ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, εκτός από το FALAFEL, μπορείτε να επιλέξετε από άλλα τέσσερα, νέα προϊόντα λαχανικών: Μπάρες ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ vegan, Μπιφτέκι ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ vegan, Μπάρες ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ vegan superfood και Μπιφτέκι ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ vegan!
Υψηλής ποιότητας, χειροποίητα προϊόντα που σέβονται τον καταναλωτή, με άριστες πρώτες ύλες και αποφυγή συντηρητικών.