Από στάρι πολυτελείας.
Οι Μύλοι Κρήτης παρουσιάζουν μία πλήρη γκάμα αλεύρων για πίτσα, με διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους, ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στη μέθοδο παραγωγής του επαγγελματία, ανάλογα με το χρόνο ωρίμανσης.
Προέρχονται από στάρια πολυτελείας, δίνουν ελαστικό ζυμάρι και σταθερό αποτέλεσμα για αυθεντική ιταλική πίτσα και είναι κατάλληλα και για άλλες παρασκευές όπως φοκάτσια, καλτσόνε κλπ. Διατίθενται σε συσκευασία 25 κιλών τα PIZZA 00 ROMANA (ωρίμανση έως 24 ώρες), PIZZA 00 NAPOLETANA (ωρίμανση από 24 έως 48 ώρες) και PIZZA 00 DI FORZA (ωρίμανση από 48 έως 96 ώρες).