Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου, 2024
8.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα Σειρά Κάππα, Ψωμί σε Φέτες, από τον ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟ!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΝέα Σειρά Κάππα, Ψωμί σε Φέτες, από τον ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟ!
spot_img

Καλό ψωμί με Κάππα κεφαλαίο!

Το 1950, ένα μικρό αρτοποιείο άνοιξε τις πόρτες του στη Σαντορίνη. Ο Ηλίας Καραμολέγκος, μαζί με την οικογένειά του, δημιούργησε γεύσεις που γρήγορα έγιναν αγαπητές τόσο στους ντόπιους, όσο και στους επισκέπτες του νησιού. Τα παιδιά του, ο Μανώλης και η Μαρία, βοηθούσαν στο φούρνο, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά της ζύμης και της τέχνης της αρτοποιίας.

Ο καταστροφικός σεισμός του 1956 άφησε τη Σαντορίνη έρημη και οι κάτοικοί της, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας Καραμολέγκου, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το νησί. Ωστόσο, μετέφεραν μαζί τους τις ανεκτίμητες συνταγές του παππού τους και μια βαθιά αγάπη για την τέχνη της αρτοποιίας. Η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Αγία Παρασκευή και άνοιξε εκεί, έναν μικρό φούρνο. Από τον πρώτο κιόλας χρόνο, τα προϊόντα τους είχαν μεγάλη ζήτηση.

Το 1971 το αρτοποιείο εξελίχθηκε σε βιομηχανία αρτοποιίας και απέκτησε τη σημερινή του νομική μορφή με την επωνυμία “Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος ΑΕ”. Τα προϊόντα τους άρχισαν να φτάνουν στα σούπερ μάρκετ και σε άλλα αρτοποιεία. Το 1991, η αρτοβιομηχανία μετεγκαταστάθηκε στο Κορωπί, όπου παραμένει η έδρα της μέχρι σήμερα.

Με στόχο την αξιοποίηση των πιο προηγμένων τεχνολογιών στη βιομηχανία αρτοποιίας, η Καραμολέγκος πραγματοποίησε σημαντικές επενδύσεις σε εξοπλισμό και αυτοματοποίησε την παραγωγή με ρομποτικές μηχανές κλειστού τύπου. Πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή, η Καραμολέγκος αναστάτωσε για άλλη μια φορά την αγορά, καθώς ήταν η πρώτη που εισήγαγε την Καθαρή Ετικέτα στο συσκευασμένο ψωμί. Χωρίς πρόσθετα, συντηρητικά και χρησιμοποιώντας 100% φυσικές πρώτες ύλες, η υπόσχεση αυτή τηρείται και εφαρμόζεται στις βασικές σειρές προϊόντων της. Η ύπαρξη καθαρής ετικέτας δεν είναι πλέον μόνο μια τάση, αλλά έχει γίνει πρότυπο παραγωγής και απαίτηση των ίδιων των καταναλωτών!

Για την Καραμολέγκος, η καινοτομία μεταφράζεται σε εξειδικευμένες μεθόδους παραγωγής και συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Το όραμά τους είναι ξεκάθαρο: να είναι η κορυφαία και ταχύτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανία αρτοποιίας, με ανώτερη ποιότητα και καινοτόμα προϊόντα, που δημιουργούνται με αγάπη για τους καταναλωτές τους.

Κάθε συνταγή “χτίζεται” γύρω από τους καταναλωτές, με αποτέλεσμα μια μεγάλη ποικιλία ψωμιών. Ψωμιά από σιτάρι, ολικής άλεσης, πολύσπορα, καθώς και αυτά που παρασκευάζονται με αλεύρι Ζέας, δημητριακά και επιλεγμένους σπόρους, είναι φτιαγμένα για να καλύψουν κάθε ανάγκη, γούστο και ειδική διατροφική συνήθεια. Το αλεύρι, το νερό και το φυσικό προζύμι είναι τα κύρια συστατικά κάθε ψωμιού.

Οι πρώτες ύλες επιλέγονται προσεκτικά και ελέγχονται καθημερινά από εξειδικευμένη ομάδα, με βάση τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο για κάθε φέτα ψωμιού που φτάνει στο τραπέζι σας. Κάθε ποικιλία ψωμιού έχει το δικό της χαρακτήρα και οι διαφορετικές συσκευασίες τον αναδεικνύουν. Κομψά σχεδιασμένες και γεμάτες χρώμα, οι συσκευασίες τυλίγουν τα έτοιμα προς κατανάλωση ψωμιά τους σε ένα διπλό στρώμα, για διπλή προστασία.

Πιστή στο όραμά της για καινοτομία και υψηλή ποιότητα, η Καραμολέγκος παρουσιάζει τη νέα σειρά ψωμιού σε φέτες Κάππα, με τέσσερις διαφορετικούς κωδικούς καθαρής ετικέτας! Κάθε ψωμί σε φέτες κρύβει όλη τη δύναμη της φύσης και συνδυάζει τα διατροφικά οφέλη των δημητριακών ολικής άλεσης, με την απαράμιλλη γεύση του φυσικού προζυμιού. Οι συνταγές και τα συστατικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα για ένα καλό ψωμί με κεφαλαίο Κάππα.

Οι 4 κωδικοί της σειράς Κάππα είναι:

  • ΖΕΑΣ με αλεύρι Ζέας αλεσμένο σε πετρόμυλο, σταθερή αξία
  • CHIA Πολύσπορο με την αξία του Chia
  • VITAL Πολύσπορο για ευεξία και
  • HIGH PROTEIN Ολικής Άλεσης πλούσιο σε πρωτεΐνες, με μειωμένη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, φυσική υπεραξία.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.

Κίνδυνος ασφυξίας από παιδικά ζελεδάκια! Πωλούνται και στην Ελλάδα

Η λίστα των προϊόντων που ανακαλούνται, μερικά από τα οποία πωλούνται και στην Ελλάδα.

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τα φυτοφάρμακα – Μεγάλη πανελλαδική έρευνα

Ασφάλεια φυτοφαρμάκων στις ελληνικές φυτικές τροφές από την σκοπιά του καταναλωτή.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο