Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Nestia: Σφολιάτα κουρού με φέτα και μέλι…

ΑρχικήTop quality 4uΒιομηχανία / ΠαραγωγήNestia: Σφολιάτα κουρού με φέτα και μέλι...
spot_img

… γιατί στον κόσμο των σνακ κάποια πράγματα καλύτερα να παραμένουν παραδοσιακά.

Η NESTIA είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, συσκευασία και διανομή κατεψυγμένων παραδοσιακών προϊόντων ζύμης στην ελληνική και διεθνή αγορά εστιάζοντας στο Food Service. Σήμερα είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία προσανατολισμένη στις εξαγωγές καθώς κατακτά σταθερά ολοένα και μεγαλύτερο μέρος της ξένης και ελληνικής αγοράς με τα προϊόντα της.

H σειρά της NESTIA “Αυθεντικά” προσφέρει στους καταναλωτές λαχταριστή ζύμη κουροσφολιάτας με πλούσια αρώματα και ελληνικά αυθεντικά τυριά φτιαγμένα με τις παραδοσιακές συνταγές όπως παλιά, γιατί…στον κόσμο των σνακ κάποια πράγματα καλύτερα να παραμένουν παραδοσιακά…

Στα “Αυθεντικά” περιλαμβάνεται η Τυρόπιτα με Φέτα και μέλι (φέτα ΠΟΠ, Ημίσκληρο τυρί, Μυζήθρα, Λευκό τυρί, Μέλι Ανθέων, πασπαλισμένη με μείγμα λευκού και μαύρου σουσαμιού).

Επίσης η ίδια σειρά περιλαμβάνει τυρόπιτα με βαρελίσια φέτα ΠΟΠ και κατίκι Δομοκού ΠΟΠ, Μυζήθρα, Λευκό τυρί, πασπαλισμένη με σουσάμι και Κασερόπιτα με τυρί καπνιστό.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο