Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Όλη η φρεσκάδα της θάλασσας, στον Καπνιστό Τόνο με Φυτικό Λάδι, από την TRATA!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΌλη η φρεσκάδα της θάλασσας, στον Καπνιστό Τόνο με Φυτικό Λάδι, από την TRATA!
spot_img

Βραβεύτηκε με 2 Αστέρια, στα Superior Taste Awards 2024!

Το 1910, η οικογένεια Τζίκα ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα, με την εμπορία τροφίμων και κονσερβοποιημένων ψαρικών, στη Θεσσαλονίκη. Έθεσε τα θεμέλια γι’ αυτό στο οποίο θα εξελισσόταν- μία από τις πιο φημισμένες μάρκες στον κλάδο. Σήμερα η TRATA, της εταιρείας ΚΟΝΒΑ Α.Ε., στέκεται ψηλά, ως σύμβολο ποιότητας και καινοτομίας.

Η δεκαετία του 1970, υπήρξε κομβική για την εταιρεία, καθώς εισήγαγε δύο ιστορικές μάρκες, που θα άφηναν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην αγορά των κονσερβοποιημένων ψαριών – την TRATA και Flokos. Οι μάρκες αυτές κέρδισαν γρήγορα την αναγνώριση και έγιναν συνώνυμα της αριστείας στα προϊόντα κονσερβοποιημένων ψαρικών και θαλασσινών.

Ακολούθησε το άνοιγμα και η λειτουργία ενός σύγχρονου εργοστασίου, που επέτρεπε πλέον τον απόλυτο έλεγχο της παραγωγής, διασφαλίζοντας την κορυφαία ποιότητα και γεύση TRATA. Κυκλοφόρησε τότε, για πρώτη φορά, η σειρά του Τόνου TRATA, ελληνικής παραγωγής.

Ωστόσο, ήταν το 2015 που η TRATA έφερε πραγματική επανάσταση στον κλάδο, με το λανσάρισμα του πρωτοποριακού προϊόντος της – TRATA Καπνιστός Τόνος! Μοναδικό προϊόν, που δημιούργησε μια νέα υποκατηγορία στην αγορά τόνου. Το μυστικό της επιτυχίας του βρίσκεται στη διαδικασία του φυσικού καπνίσματος, που πραγματοποιείται σε ξυλόφουρνο, μια καινοτομία που καθήλωσε τόσο τους Έλληνες όσο και τους διεθνείς καταναλωτές. Ο Καπνιστός Τόνος σε Φυτικό Λάδι αποτελεί αναμφίβολα τη ναυαρχίδα, της γκάμας προϊόντων, της TRATA και βραβεύθηκε με 2 Αστέρια, στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2024! Η μοναδική διαδικασία καπνίσματος, του προσδίδει ένα απαράμιλλο γευστικό προφίλ, που απογειώνει και τις πιο απλές και θρεπτικές συνταγές.

Αλλά η TRATA δε σταμάτησε εδώ…Διεύρυνε την οικογένεια του Καπνιστού τόνου, με τρεις καινοτόμες Τονοσαλάτες καπνιστού, εμπλουτισμένες με Κινόα, Φακή και Φασόλια, που προσφέρουν μια απολαυστική γαστρονομική εμπειρία αλλά και μια θρεπτική διατροφή με θαλασσινά. Η αγάπη της για τη θάλασσα, ο σεβασμός στο περιβάλλον και η συνεχής αναζήτηση νέων, εύκολων και απολαυστικών τρόπων ενσωμάτωσης των θαλασσινών στη διατροφή μας, ενώνει τρεις γενιές ατόμων της εταιρείας, κάνοντας τον κόσμο μας πιο “νόστιμο”!

Η TRATA δε σταματά ποτέ να επενδύει σε τεχνολογικό εξοπλισμό, υποδομές εγκαταστάσεων, ανθρώπινο δυναμικό και έρευνα. Από την πρωτοπορία, στην πρώτη στον κόσμο ρομποτική γραμμή παραγωγής αφρόψαρων, μέχρι την τελειοποίηση της τέχνης του φυσικού καπνίσματος ψαριών, εξελίσσεται συνεχώς. Οι προσπάθειές τους είναι εμφανείς στη δημιουργία νέων γραμμών παραγωγής, κατεψυγμένων και ψυχόμενων θαλασσινών, διασφαλίζοντας ότι η εταιρεία παραμένει στην πρωτοπορία του κλάδου.

Εκτός από τον κλασικό Καπνιστό Τόνο, η TRATA προσφέρει μια σειρά από δελεαστικές επιλογές, όπως ο Πικάντικος Καπνιστός Τόνος και ο Τόνος με γεύση Λεμόνι και Ρίγανη. Επιπλέον, το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει μια απολαυστική ποικιλία από τονοσαλάτες. Και ας μην ξεχνάμε τη νεότερη κατηγορία τους- Τόνος και Σολομός σε pocket (φακελάκι), μια βολική και νόστιμη επιλογή, για τους λάτρεις των θαλασσινών εν κινήσει.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο