Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
20.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γευσήνους: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΓευσήνους: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Η Γευσήνους είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες συστηματικής εστίασης.

Η Γευσήνους είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες συστηματικής εστίασης που δραστηριοποιείται σε κλειστές αγορές στην Ελλάδα και καλύπτει επισιτιστικές ανάγκες σε τομείς όπως Επιχειρήσεις και Βιομηχανικές Μονάδες, Δημόσια και Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Πανεπιστήμια, Ιδιωτικά Σχολεία – Κολλέγια), Νοσηλευτικά Ιδρύματα κ.λπ., αναζητά για κατάστημά της εντός Νοσηλευτικής Μονάδας στη Δυτική Αττική (Μαγούλα) :

Η εταιρεία ζητά να προσλάβει Τεχνολόγο Τροφίμων.

Αρμοδιότητες:
Υπεύθυνος/η για την ορθή εφαρμογή & τον έλεγχο των διαδικασιών Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων που ακολουθούνται στο Νοσοκομείο σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας

Υπεύθυνος/η για την ποιότητα & ασφάλεια των πρώτων & βοηθητικών υλών, των υλικών συσκευασίας & των τελικών προϊόντων

Υπεύθυνος/η να διενεργεί μακροσκοπικούς ελέγχους αποδοχής στις πρώτες & βοηθητικές ύλες, στα υλικά συσκευασία & τα τελικά προϊόντα

Υπεύθυνος/η για τη εφαρμογή & τήρηση των απαιτήσεων του HACCP & των Ορθών Παραγωγικών Πρακτικών σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας

Ελέγχει τη συμμόρφωση των Τεχνικών Προδιαγραφών των πρώτων υλών & των τελικών προϊόντων, ώστε να ταυτίζονται πλήρως με αυτές του Νοσοκομείου

Υπεύθυνος/η για την εφαρμογή, τήρηση & αξιολόγηση των μικροβιολογικών ή/και φυσικοχημικών αναλύσεων σύμφωνα με το ετήσιο πλάνο

Διενεργεί Εσωτερικές Επιθεωρήσεις Ασφάλειας Τροφίμων & Υγιεινής, εκπονεί Αναφορές (Internal Audit Report) & παρακολουθεί την υλοποίηση των απαιτούμενων διορθωτικών ενεργειών

Υπεύθυνος/η για τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας του Προγράμματος Καθαρισμού & Απολύμανσης

Υπεύθυνος/η για την τήρηση του Προγράμματος Απεντόμωσης-Μυοκτονίας

Υπεύθυνος/η για την τήρηση των αρχείων του Σύστηματος Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων

Υπεύθυνος/η για τη διαχείριση παραπόνων & μη συμμορφώσεων σε συνεργασία με τον Τεχνολόγο Τροφίμων του Νοσοκομείου

Υπεύθυνος/η για την εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων

Υπεύθυνος/η για τη διαχείριση των προμηθευτών & την ενημέρωση για μη συμμορφώσεις

Απαραίτητα προσόντα:
Απόφοιτος/η ΑΕΙ/ΤΕΙ Επιστήμης & ΤεχνολογίαςΤροφίμων

Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχη θέση στον κλάδο των τροφίμων

Γνώσεις συστημάτων ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων (HACCP, ISO 22000, ISO 9001)

Ικανότητες επικοινωνίας, συνεργασίας, οργάνωσης και διαχείρισης χρόνου

Ομαδικότητα, υπευθυνότητα, συνέπεια και προσοχή στη λεπτομέρεια

Άριστη γνώση Αγγλικών

Πολύ καλή γνώση χρήσης προγραμμάτων MS-Office

Η εταιρία προσφέρει:
Πλήρη απασχόληση

Ελκυστικό πακέτο αποδοχών

Ευχάριστο & δυναμικό περιβάλλον εργασίας

Συνεχή εκπαίδευση & προοπτικές εξέλιξης

Αποστολή Βιογραφικών στο hzafiropoulos@gefsinus.gr

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Food crime: Τι έδειξε νέα έκθεση για τους τύπους εγκλήματος στα τρόφιμα

Στρατηγική αξιολόγηση του εγκλήματος κατά των τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Α. Ζαμπέλας (ΕΦΕΤ) για τις ετικέτες τροφίμων: “Η γνώση είναι δύναμη”

Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΕΦΕΤ, Αντώνη Ζαμπέλα για την εκστρατεία «Safe2Eat» που στόχο έχει την προστασία των καταναλωτών από λάθος επιλογές.

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: «Ναι» στη χρήση των όρων μπιφτέκι και μπριζόλα στα προϊόντα φυτικής προέλευσης

Οι όροι που παραδοσιακά συνδέονται με το κρέας δεν μπορούν να αποκλειστούν από την περιγραφή των vegan προϊόντων, έκρινε το δικαστήριο
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο