Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Προβολή και προώθηση των Κρητικών προϊόντων

ΑρχικήΝέαΠροβολή και προώθηση των Κρητικών προϊόντων
spot_img

cibum team

Στην έκθεση «Expotrof 2021», που φέτος λόγω των συνθηκών πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης.

Στην διαδικτυακή έκθεση «The Delifair by Expotrof» συμμετείχαν 215 Έλληνες παραγωγοί, με 2.500 προϊόντα. Η έκθεση συνδυάστηκε με πλήθος σεμιναρίων και γαστρονομικών εκδηλώσεων. Παράλληλα με την ψηφιακή εκθεσιακή παρουσία πραγματοποιήθηκαν στο σύνολο, 1.000 B2B συναντήσεις παραγωγών με αγοραστές, από τους κλάδους της χονδρικής πώλησης, του ξενοδοχειακού και της μαζικής εστίασης.

- Advertisement -

Η Περιφέρεια Κρήτης έδωσε τη δυνατότητα σε 21 παραγωγούς και επιχειρήσεις του νησιού και από τις τέσσερις περιφερειακές ενότητες να συμμετέχουν στη διοργάνωση αυτή και μέσω της διαδικασίας αναδείχτηκαν και προωθήθηκαν, ακόμη μια φορά, προϊόντα του νησιου όπως ελαιόλαδο, βότανα, μέλι, κρασί, γαλακτοκομικά, παραδοσιακά αλλαντικά και αλόη.

Παράλληλα, οι εμπορικές επαφές που πραγματοποιήθηκαν ήταν ουσιαστικές με προοπτική να εξελιχθούν σε εμπορικές συμφωνίες.

Σε δήλωση του, ο αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα, Μανόλης Χνάρης, ανέφερε: «Προσπαθούμε, ως περιφέρεια, τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, να την μετατρέψουμε σε ευκαιρία για τους Κρητικούς παραγωγούς. Συνεχίζουμε την οργανωμένη προσπάθεια μας, για την προβολή και προώθηση των προϊόντων μας, με στόχο την στήριξη του πρωτογενή τομέα και κατ’ επέκταση την τόνωση της τοπικής οικονομίας».
Πηγή: ΑΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα