Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

update.Στα «σκαριά» ΕΣΠΑ για τις επιχειρήσεις εστίασης.

ΑρχικήΝέαupdate.Στα «σκαριά» ΕΣΠΑ για τις επιχειρήσεις εστίασης.
spot_img

cibum team

Το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης, ένα πλέγμα μέτρων στήριξης για τους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού με πρόσθετα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Νωρίτερα σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ 100,4 ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να μειώσει όσο το δυνατό τις απώλειες των επιχειρήσεων εστίασης. Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι η κυβέρνηση έχει βασικό στόχο την παροχή βοήθειας στις επιχειρήσεις, ώστε να μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν . «Έχουμε προ πολλού εξαγγείλει και δουλεύουμε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα για τη δημιουργία ενός προγράμματος ΕΣΠΑ ειδικά εστιασμένου στην εστίαση με σκοπό να τους διευκολύνουμε κατά την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων τους όταν η πανδημία το επιτρέψει. Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι στη διαδικασία της έγκρισης, μπορώ να σας πω ότι ναι, θα πάρουν χρήματα» δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι συμμερίζεται πλήρως την αγωνία των επιχειρηματιών εστίασης και πρόσθεσε ότι «σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί η βέλτιστη λύση, ώστε οι άνθρωποι αυτοί να βοηθηθούν για να πάρουν μπρος οι επιχειρήσεις τους».

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα