Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, 2024
20.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το μυστικό για τον πιο νόστιμο, κρεμώδη πουρέ πατάτας από βραβευμένη με αστέρι Michelin σεφ

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγέςΤο μυστικό για τον πιο νόστιμο, κρεμώδη πουρέ πατάτας από βραβευμένη με αστέρι Michelin σεφ
spot_img

Η διάσημη «Βασίλισσα της Πατάτας» του TikTok – η Poppy O’Toole – υπόσχεται να μη σου ξανασβωλιάσει ο πουρές!

Η διάσημη «Βασίλισσα της Πατάτας» του TikTok – η Poppy O’Toole – μοιράζεται μαζί μας την ασυνήθιστη μέθοδό της για τον τέλειο, κρεμώδη πουρέ και αποκαλύπτει δύο συστατικά που τον κάνουν πεντανόστιμο!

Για τέλεια αποτελέσματα, λοιπόν, θα πρέπει να κόψετε τις πατάτες σας σε κομμάτια του ίδιου μεγέθους και να τα αλατοπιπερώσετε.

«Βεβαιωθείτε ότι έχετε κόψει τις πατάτες σας σε στρογγυλά κομμάτια 1,5 εκατοστού, όχι σε κύβους, όλα τα ίδια, ώστε το νερό μπορεί να εισχωρήσει και να μαγειρευτούν γρήγορα και ομοιόμορφα», εξηγεί η Poppy. «Στη συνέχεια, τις στεγνώνετε στον ατμό και μόλις στραγγίξουν τις πιέζεται σε σουρωτήρι και όχι στο μπλέντερ ώστε τα μόρια του αμύλου να διασπώνται περισσότερο και γίνεται ο πουρές μας πιο λείος και χωρίς σβώλους. Προσθέστε κρέμα γάλακτος αντί για γάλα και αρκετό βούτυρο», καταλήγει.

Η Poppy O’Toole συνεργάστηκε με τη McCain για το λανσάρισμα της νέας σειράς πατάτας για φριτέζα αέρος που είναι ήδη διαθέσιμη σε σούπερ μάρκετ του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο