Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
22.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ στο «Bites of Greece» στο Λονδίνο

ΑρχικήΝέαΤα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ στο «Bites of Greece» στο Λονδίνο
spot_img

cibum team

   H Βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στη διεθνή αγορά, συμμετέχει στην πρωτοπόρα δράση «Bites of Greece», που δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και στους κατοίκους και επισκέπτες του Λονδίνου, να γνωρίσουν από κοντά τα ελληνικά προϊόντα και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις τους ενισχύοντας το εξαγωγικό αποτύπωμα των εταιριών που συμμετέχουν.

Τα βραβευμένα προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ παρουσιάζονται στα ράφια Bites of Greece στο Partridges, το διάσημο delicatessen του Λονδίνου, γνωστό για τα ιδιαίτερα, υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει.

- Advertisement -

Επιπλέον, επιλεγμένα προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχουν στο ειδικά σχεδιασμένο pop-up store στο Islington, αγαπημένη περιοχή για τους «foodies» του Λονδίνου. Εκεί λειτουργεί έκθεση με δυνατότητα γευσιγνωσίας, ενώ υπάρχουν παράλληλα προτάσεις γευμάτων, μαγειρική και γευσιγνωσία από την σεφ Ειρήνη Τζώρτζογλου – Νικήτρια του Masterchef Βρετανίας το 2019, συνδυασμός γεύσεων με κρασί κ.λπ.

Τα 100% ελληνικά και ποιοτικά ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ θα βρεθούν το επόμενο διάστημα και στο Truman Brewery’s Upmarket στο Brick Lane, ένα σημείο που συστήνει στο λονδρέζικο κοινό νέες γεύσεις και προϊόντα από όλο τον κόσμο. Η ιδέα της δράσης αυτής και όλη η διοργάνωση υποστηρίχτηκε θερμά από τις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων με οικονομική υποστήριξη στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν. Το Bites of Greece υλοποιήθηκε με την συνεργασία και την προβολή της Enterprise Greece, της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο και του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου.

Δείτε: 

Έρευνα: η Νικοτιναμίδη προκαλεί ανοσία στις καλλιέργειες δημητριακών από μυκητιασικές ασθένειες 

EFSA: Νέα τρόφιμα – NOVEL FOOD – όροι και διαδικασίες αξιολόγησης και έγκρισης 

«Άλμα» 225% στις εξαγωγές του ελληνικού ελαιόλαδου 

Βανιλίνη από ανακύκλωση συσκευασιών PET, με την βοήθεια E. coli 

Ξενοδοχεία: Άρση περιοριστικών μέτρων. Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους, και τη λειτουργία των γυμναστηρίων  

Καραμέλες κάνναβης: το νέο trend 

Φάτε το…. Νερό σας! Οι καταστροφικές συνέπειες της αφυδάτωσης 

Καφές: Γνωστές και άγνωστες επικίνδυνες παρενέργειες. Τι προκαλεί η υπερβολική κατανάλωση. 

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Τι προβλέπει η νέα ΚΥΑ για τα self test 

Σαντορίνη: Οι ψευτοκεφτέδες της Ρούλας με τα 15 αδέλφια! Μία συγκλονιστική οικογενειακή ιστορία και μία υπέροχη παραδοσιακή συνταγή. 

Από 671 ευρώ ο μισθός στην εστίαση – Ποιους αφορά η νέα 2ετής σύμβαση 

Η σημασία της γεύσης στην παραγωγή νέων τροφίμων και ποτών 


spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέο και πολύ επικίνδυνο παθογόνο εντοπίστηκε σε κοτόπουλα λιανικής – Προκαλεί μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις

Σοβαρός χαρακτηρίζεται ο αναδυόμενος κίνδυνος από το βακτήριο Escherichia albertii σε κοτόπουλα - Διεθνή συνεργασία ζητούν ερευνητές

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα