Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
17.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ στο «Bites of Greece» στο Λονδίνο

ΑρχικήΝέαΤα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ στο «Bites of Greece» στο Λονδίνο
spot_img

cibum team

   H Βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στη διεθνή αγορά, συμμετέχει στην πρωτοπόρα δράση «Bites of Greece», που δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και στους κατοίκους και επισκέπτες του Λονδίνου, να γνωρίσουν από κοντά τα ελληνικά προϊόντα και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις τους ενισχύοντας το εξαγωγικό αποτύπωμα των εταιριών που συμμετέχουν.

Τα βραβευμένα προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ παρουσιάζονται στα ράφια Bites of Greece στο Partridges, το διάσημο delicatessen του Λονδίνου, γνωστό για τα ιδιαίτερα, υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει.

Επιπλέον, επιλεγμένα προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχουν στο ειδικά σχεδιασμένο pop-up store στο Islington, αγαπημένη περιοχή για τους «foodies» του Λονδίνου. Εκεί λειτουργεί έκθεση με δυνατότητα γευσιγνωσίας, ενώ υπάρχουν παράλληλα προτάσεις γευμάτων, μαγειρική και γευσιγνωσία από την σεφ Ειρήνη Τζώρτζογλου – Νικήτρια του Masterchef Βρετανίας το 2019, συνδυασμός γεύσεων με κρασί κ.λπ.

Τα 100% ελληνικά και ποιοτικά ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ θα βρεθούν το επόμενο διάστημα και στο Truman Brewery’s Upmarket στο Brick Lane, ένα σημείο που συστήνει στο λονδρέζικο κοινό νέες γεύσεις και προϊόντα από όλο τον κόσμο. Η ιδέα της δράσης αυτής και όλη η διοργάνωση υποστηρίχτηκε θερμά από τις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων με οικονομική υποστήριξη στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν. Το Bites of Greece υλοποιήθηκε με την συνεργασία και την προβολή της Enterprise Greece, της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο και του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου.

Δείτε: 

Έρευνα: η Νικοτιναμίδη προκαλεί ανοσία στις καλλιέργειες δημητριακών από μυκητιασικές ασθένειες 

EFSA: Νέα τρόφιμα – NOVEL FOOD – όροι και διαδικασίες αξιολόγησης και έγκρισης 

«Άλμα» 225% στις εξαγωγές του ελληνικού ελαιόλαδου 

Βανιλίνη από ανακύκλωση συσκευασιών PET, με την βοήθεια E. coli 

Ξενοδοχεία: Άρση περιοριστικών μέτρων. Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους, και τη λειτουργία των γυμναστηρίων  

Καραμέλες κάνναβης: το νέο trend 

Φάτε το…. Νερό σας! Οι καταστροφικές συνέπειες της αφυδάτωσης 

Καφές: Γνωστές και άγνωστες επικίνδυνες παρενέργειες. Τι προκαλεί η υπερβολική κατανάλωση. 

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Τι προβλέπει η νέα ΚΥΑ για τα self test 

Σαντορίνη: Οι ψευτοκεφτέδες της Ρούλας με τα 15 αδέλφια! Μία συγκλονιστική οικογενειακή ιστορία και μία υπέροχη παραδοσιακή συνταγή. 

Από 671 ευρώ ο μισθός στην εστίαση – Ποιους αφορά η νέα 2ετής σύμβαση 

Η σημασία της γεύσης στην παραγωγή νέων τροφίμων και ποτών 


Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα