Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
21.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Goody’s: Τα Limited Edition Halloween burgers

ΑρχικήΝέαGoody’s: Τα Limited Edition Halloween burgers
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Goody’s Burger House γιορτάζουν και φέτος το Halloween με τα δύο πρωτότυπα και γευστικά Limited Edition burgers.

Ο συνδυασμός του μαύρου ψωμιού με την πικάντικη, κατακόκκινη sriracha σως είναι το ξεχωριστό χαρακτηριστικό των δύο burgers, που δημιουργεί από την πρώτη κιόλας ματιά συνειρμούς σχετικούς με τη συναρπαστική βραδιά του Halloween. Τα Limited Edition Halloween burgers είναι σχεδιασμένα ώστε να ενεργοποιούν όλες τις αισθήσεις, αφού κάθε τραγανή δαγκωνιά αποκαλύπτει αναπάντεχες γεύσεις. Όπως, για παράδειγμα, τα crunchy γαριδάκια και το παντζάρι στο πρωτότυπο burger “Dracula”, αλλά και ο συνδυασμός του κλασικού μπιφτεκιού με το τραγανό κοτόπουλο στο «θηριώδες» tower burger “Monster”!

Για όσους προτιμούν τις πιο “spooky” καταστάσεις, το σερβίρισμα στο κατάστημα κρύβει άλλη μια έκπληξη: μια «ένεση» πικάντικης sriracha που καρφώνεται στην καρδιά του burger για να το κάνει extra spicy! Οι συνταγές των Limited Edition Halloween burgers συμπληρώνονται από αγαπημένες γεύσεις όπως το κλασικό μπιφτέκι και η αγαπημένη Goody’s sauce, τα οποία ισορροπούν και απογειώνουν το τελικό γευστικό αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε μέχρι τις 5 Νοεμβρίου τα Limited Edition Halloween burgers σε ένα κατάστημα Goody’s Burger House αλλά και στο σπίτι ή το γραφείο μέσω του www.goodys.com και του Goody’s app.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα