Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Polypan

spot_img

Συνεχίζοντας μία δραστηριότητα 30 ετών, η εταιρεία μας παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Είμαστε περήφανοι για την ευρεία γκάμα των προϊόντων και εφαρμογών μας, την εκτεταμένη γνώση και την προσήλωση στις ανάγκες των πελατών μας καθώς και τη δέσμευσή μας για την αποτελεσματική τους εξυπηρέτηση.

- Advertisement -

Μέσα από εντατική έρευνα και ανάπτυξη, το επιστημονικό προσωπικό μας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξουν οι πελάτες μας συνεργατικά τις δικές τους ιδέες και να διαφοροποιήσουν τον εαυτό τους από τον ανταγωνισμό. 

Επιπλέον, παρέχουμε συνεχή υποστήριξη μετά την πώληση, καθώς δεν βλέπουμε τους εαυτούς μας ως προμηθευτές, αλλά και ως συνεργάτες των πελατών μας.

Παρέχουμε γρήγορη και συνεπή παράδοση των προϊόντων μας και επιτυχγάνουμε τη διατήρηση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Μέσω στενής συνεργασίας με πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα, είμαστε σε θέση να ακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και κατά συνέπεια να ανταποκρινόμαστε στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Αποτελεί δέσμευση για εμάς η περιβαλλοντική βιωσιμότητα και η εταιρική κοινωνική ευθύνη και για το λόγο αυτό έχουμε επιλέξει τους παρόχους υπηρεσιών και προμηθευτές μας, όχι μόνο με βάση την τιμή, αλλά και βάσει των επιδόσεων τους στους τομείς αυτούς.

Polypan Group, Think … Create … Innovate… 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα