Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ροή Ενημέρωσης
Όλες οι ειδήσεις

ΑρχικήΡοή Ενημέρωσης

Μέλι κουμαριάς: Ο ξεχασμένος ελληνικός «θησαυρός» που ξεπερνά κάθε υπερτροφή

Ο κρυμμένος διατροφικός θησαυρός της Δυτικής Ελλάδας βγαίνει από το περιθώριο - Χημικά και Λειτουργικά Χαρακτηριστικά του Μελιού Φράουλας (Arbutus unedo L.) Δυτικής Ελλάδας

Καταγγελία της ΠΕΤΕΤ για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ 1Γ/2025

Το Υπόμνημα διαμαρτυρίας της ΠΕΤΕΤ σχετικά με την1Γ/2025 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π.

Επιστήμονες συνδέουν την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με τον κίνδυνο ψωρίασης

Κατανάλωση εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων και ο κίνδυνος ψωρίασης

Γιατί είναι αναγκαίος ο επαρκής ύπνος στην εφηβεία – Ευρήματα νέας μελέτης

Οι έφηβοι που κοιμούνται περισσότερο αποδίδουν καλύτερα στις γνωστικές εργασίες σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη Οι έφηβοι που κοιμούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και πιο...

Πρόστιμο 3.000€ σε κρεοπωλείο στους Αγίους Αναργύρους για παραπλάνηση καταναλωτών

Νέο πρόστιμο σε κρεοπωλείο για παραπλανητική ένδειξη σε κρέας Μεταξύ των υποχρεώσεων των λιανοπωλητών κρέατος, όπως πινακίδα με τιμή και τόπο προέλευσης, είναι και η...

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Ο Μοναδικός Φορέας Πιστοποίησης με Διαπίστευση για τα Πρότυπα ΕΝ ISO 18295-1 και ΕΝ ISO 18295-2 στα Κέντρα Επικοινωνίας

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια η TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανακοινώνει ότι έλαβε από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), Διαπίστευση για τα πρότυπα ΕΝ ISO 18295-1:2018 και EN ISO 18295-2:2018.

Ανοιχτές πόρτες σε 32 οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας στις 17-18 Μαΐου

 Ποια οινοποιεία συμμετέχουν ανά διαδρομή και μπορείτε να επισκεφθείτε

Ιδρύεται στη Νάουσα η πρώτη Ακαδημία Οίνου στη χώρα

Η γνωστή για τα κρασιά πόλη της Ναούσης σύντομα θα φιλοξενεί την πρώτη ακαδημία οίνου στην χώρα.

Ποια ψάρια έχουν λιγότερο υδράργυρο και περιορίζουν τον κίνδυνο, σύμφωνα με αδημοσίευτα έγγραφα

Αδημοσίευτα έγραφα του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Τροφίμων της Ιταλίας αποκαλύπτουν ποια ψάρια έχουν λιγότερο υδράργυρο

Το κόλπο για να αφαιρέσετε τη μαυρίλα ανάμεσα στα πλακάκια του μπάνιου με απλά υλικά που έχετε στο σπίτι

Πιθανόν έχεις δοκιμάσει να τρίψεις τους αρμούς με διάφορα υλικά και ακριβά καθαριστικά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα

Το μέλι διαρκεί δεκαετίες χωρίς να χαλάει και να κρυσταλλώνει αν το αποθηκεύσετε σε αυτό το σημείο

Το μέλι δεν χαλάει, αλλά μπορεί να χάσει το άρωμα και τη γεύση του και επίσης τείνει να σκουραίνει ή να κρυσταλλώνει εάν δεν αποθηκευτεί σωστά

Βασικός πυλώνας της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης παραμένουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις

Στοιχεία από τη φετινή έκδοση του Global 500 Family Business Index 2025 της EY και του Πανεπιστημίου St. Gallen

Κι άλλο περιστατικό με νεκρό ποντίκι σε γεύμα εστιατορίου – Έγκυος γυναίκα το εντόπισε σε σαλάτα!

Η πελάτισσα, η οποία δημοσίευσε μια κριτική στο Google με το όνομα DO, είπε ότι βρήκε το τρωκτικό στη μισοφαγωμένη σαλάτα της.

Το Coffee Experience House του Γρηγόρη αναγνωρίστηκε ως SCA Campus

Πιστοποίηση που επιβεβαιώνει τη δέσμευση του Γρηγόρη στην αριστεία του καφέ

TACO BELL: Προσωπικό για το πρώτο της εστιατόριο στην Ελλάδα αναζητά η αλυσίδα μεξικάνικου φαγητού

Η αλυσίδα μεξικάνικου φαγητού ανοίγει το καλοκαίρι το πρώτο της εστιατόριο στην Αθήνα και ζητά να προσλάβει υπεύθυνους βάρδιας και προσωπικό κουζίνας

Σοβαρός κίνδυνος από πατατάκια – Άμεση ανάκληση και ειδοποίηση RASFF

Πατατάκια άγνωστης προέλευσης έχουν προκαλέσει ντόμινο ανακλήσεων

Επικίνδυνη ουσία σε αφαιρετικό βερνικιού νυχιών – Μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα και φουσκάλες

Η ισταμίνη στα αφαιρετικά νυχιών μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα μίας χημικής αντίδρασης κατά τη διάρκεια της παραγωγής ή της αποθήκευσης του προϊόντος.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img