Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
16.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνή: Του απαγόρευσαν την είσοδο σε εστιατόριο επειδή “άδειαζε” τον μπουφέ!

ΑρχικήΟικιακάLIFEΔιεθνή: Του απαγόρευσαν την είσοδο σε εστιατόριο επειδή "άδειαζε" τον μπουφέ!
spot_img

Ένας κινέζικος υποστηρίζει ότι έχει μπει στη μαύρη λίστα από ένα εστιατόριο με μπουφέ επειδή έτρωγε πολύ!

Ο άνδρας, γνωστός μόνο ως κύριος Kang, είπε στο Hunan TV ότι του απαγόρευσαν την είσοδο στο εστιατόριο μπουφέ-μπάρμπεκιου Handadi Seafood “all-you-can-eat” στην πόλη Changsha μετά από μια σειρά επισκέψεων.

Στην πρώτη επίσκεψη έφαγε 1,5 κιλό χοιρινό ποδαράκι και 3,5 έως 4 κιλά γαρίδες σε μια άλλη επίσκεψη, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος.

Ο κ. Kang είπε ότι το εστιατόριο κάνει «διακρίσεις» σε βάρος όσων τρώνε πολύ.

“Μπορώ να φάω πολύ – φταίει αυτό;” αναρωτήθηκε στον δημοσιογράφο.

Αλλά ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είπε στον ίδιο δημοσιογράφο ότι υφίσταται οικονομικές απώλειες όταν έρχεται στο εστιατόριό του ο κ. Kang.

«Κάθε φορά που έρχεται εδώ, χάνω μερικές εκατοντάδες γιουάν», είπε σε έξαλλη κατάσταση.

“Ακόμα και όταν πίνει γάλα σόγιας, μπορεί να πιει 20 ή 30 μπουκάλια. Όταν τρώει το χοιρινό, καταναλώνει ολόκληρο το δίσκο. Και για τις γαρίδες, συνήθως οι άνθρωποι χρησιμοποιούν λαβίδες για να τις πιάσουν, εκείνος χρησιμοποιεί ένα δίσκο για να τις πάρει.”

Η ιστορία είναι δημοφιλής στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 250 εκατομμύρια προβολές στο Weibo, με ένα ευρύ φάσμα απόψεων.

Κάποιοι είπαν ότι το εστιατόριο δεν πρέπει να έχει ελεύθερο μπουφέ, εάν δεν μπορεί να το αντέξει οικονομικά, ενώ άλλοι λυπήθηκαν τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα