Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

spot_img

Τα Εργαστήρια AG.EN.T ιδρύθηκαν το 2001, από μια ομάδα επιστημόνων με πολυετή εμπειρία στο χώρο των χημικών αναλύσεων τροφίμων. Διαπιστευμένα ήδη από το 2003 κατά ISO 17025, παρέχουν έγκυρες υπηρεσίες αναλύσεων χημείας και μοριακής βιολογίας, καθώς και υπηρεσίες αξιολόγησης των αποτελεσμάτων με βάση τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Με οργάνωση κατάλληλα δομημένη ώστε να διασφαλίζεται:

- Advertisement -
  • η ποιότητα, η αξιοπιστία και η εμπιστευτικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών,
  • η συνέπεια σε χρόνους παράδοσης και τους γενικότερους όρους συνεργασίας,

H AG.EN.T έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με:

  • εξαγωγικές επιχειρήσεις νωπών αγροτικών προϊόντων,
  • επιχειρήσεις παραγωγής και διανομής Τροφίμων και Ποτών,
  • Οργανισμούς Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων,
  • Συνεταιρισμούς Αγροτικών προϊόντων,
  • Δημοτικές επιχειρήσεις,
  • το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,
  • σημαντικό αριθμό ιδιωτικών εργαστηρίων παροχής υπηρεσιών.
  • Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις σε χώρες όπως Φινλανδία, Ολλανδία, Ρουμανία κλπ.

Με συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό, οργάνωση και τεχνογνωσία, η AGENT έχει καταξιωθεί στην ελληνική αγορά όπου κατέχει σημαντικό και συνεχώς διευρoύμενο μερίδιο.

Στις Υπηρεσίες του εργαστηρίου σημαντικό μερίδιο έχουν οι Αναλύσεις Τροφίμων, που μπορούν να καταταχθούν στις ακόλουθες βασικές κατηγορίες

Ρυπαντές και κατάλοιπα:
a) Υπολείμματα Γεωργικών Φαρμάκων
b) Μυκοτοξίνες
c) Βαρέα μέταλλα
d) Αντιβιοτικά
e) Λοιποί ρυπαντές & κατάλοιπα

Αναλύσεις σύστασης και διαθρεπτικής επισήμανσης:
a) Επισήμανση κατά EU
b) Επισήμανση κατά FDA
c) Προσδιορισμός βιταμινών
d) Προσδιορισμός μακροστοιχείων & ιχνοστοιχείων

Πρόσθετα τροφίμων & ζωοτροφών

Αναλύσεις νοθείας τροφίμων

Αλλεργιογόνα

Λοιπές χημικές αναλύσεις τροφίμων

Για να μάθετε περισσότερα για το εργαστήριο πατήστε ΕΔΩ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα