Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
16.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

GCERT

spot_img

Η GCERT είναι ένας ανεξάρτητος Φορέας Πιστοποίησης η οποία παρέχει υπηρεσίες Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων υψηλής ποιότητας σε επιχειρήσεις & οργανισμούς σχετικά με τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000, Ποιότητας ISO 9001, Ασφάλειας Πληροφοριών ISO 27001 κ.λ.π., σύμφωνα με διεθνείς και εθνικές προδιαγραφές ενώ λειτουργεί στο υψηλότερο επίπεδο κανονιστικών και τεχνικών προτύπων.

Ο Φορέας μας είναι μετεξέλιξη σχήματος πιστοποίησης που μετουσιώνει την συσσωρευμένη εικοσαετή εμπειρία στο χώρο των επιθεωρήσεων και των πιστοποιήσεων και έχει ως κύριο μέλημα τη συνεχή βελτίωση των πελατών μας μέσω των ουσιαστικών, ολοκληρωμένων, οικονομικών και μη γραφειοκρατικών υπηρεσιών επιθεώρησης και πιστοποίησης.  

- Advertisement -

Οι υπηρεσίες μας

H GCERT παρέχει υπηρεσίες ελέγχου και πιστοποίησης για:

  • Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000
  • Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001
  • Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών ISO 27001
  • Σύστημα Διαχείρισης Περιβάλλοντος ISO 14001
  • Σύστημα Διαχείρισης για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία ISO 45001
  • Σύστημα Διαχείρισης κατά της Δωροδοκίας ISO 37001
  • Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας ΕΝ ISO 39001
  • Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας ISO 50001
  • Επιθεωρήσεις Β΄ Μέρους
  • Mystery Audits
  • Σεμινάρια – Εκπαίδευση σε θέματα συστημάτων διαχείρισης

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας: https://gcert.gr/

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα