Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
27.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σοκ: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι βρήκε κομμάτια από νεκρό κοτόπουλο σε κονσέρβα Heinz

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΣοκ: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι βρήκε κομμάτια από νεκρό κοτόπουλο σε κονσέρβα Heinz
spot_img
spot_img

Η Viv Rogers, από το Essex του Ηνωμένου Βασιλείου, ισχυρίζεται ότι βρήκε ράμφος, νύχι και άλλα μέρη κοτόπουλου σε κονσέρβα με ψημένα φασόλια της εταιρείας Heinz.

Οι φωτογραφίες που η ίδια διαμοιράστηκε προκαλούν από αηδία μέχρι σοκ.

Δήλωσε πως η κονσέρβα ήταν μέρος πολυσυσκευασίας, και όταν την άνοιξε παρατήρησε πως κάτι δεν πάει καλά. Βρήκε κάτι που της φάνηκε σαν “γρομπαλάκια”. Αφού άδειασε το περιεχόμενο σε ένα μπωλ, παρατήρησε πιο προσεκτικά τα ξένα αυτά σώματα, και δηλώνει πως ήταν ένα ράμφος, ένα νύχι, ένα πόδι, καθώς και δέρμα από κοτόπουλο και δηλώνει σίγουρη για αυτό! Όπως λέει, έπιασε τα κομμάτι με τα χέρια της, και αργότερα τα σήκωσε με τη βοήθεια δύο πιρουνιών.

Αποφάσισε να καλέσει την Περιβαλλοντική Υγεία για συμβουλές, όμως σύμφωνα με την ίδια, της απάντησαν να απευθυνθεί στην Heinz.

Έστειλε στην εταιρεία τις φωτογραφίες του “κοτόπουλου”, αλλά αμέλησε στο μεταξύ να συντηρήσει στην κατάψυξη το εύρημά της, συνεπώς αυτό μούχλιασε.

Μετά από πολλές προσπάθειες επικοινωνίας με την εταιρεία, έστειλε το δείγμα για ανάλυση. Η απάντηση του υπαλλήλου ήταν πως το εργαστήριο απεφάνθη πως επρόκειτο για μούχλα.

Της απέστειλαν κουπόνια αξίας 50 λιρών για αγορές, αλλά η ίδια δεν αισθάνεται δικαιωμένη με αυτή την έκβαση. Στη συνέχεια, η Viv στην προσπάθειά της να βρει το δίκιο της, επικοινώνησε με τα Πρότυπα Συναλλαγών, οι οποίοι της απάντησαν επίσης ότι “θα μπορούσε να είναι μούχλα”.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσα γνωρίζετε για τις φυσικές πλην επικίνδυνες τοξίνες στα τρόφιμα;

Νέα έρευνα αποκάλυψε κενά στις γνώσεις των καταναλωτών όσον αφορά τις φυσικές φυτικές τοξίνες.

Πείνα στην Ελλάδα: Συγκλονιστικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Η πείνα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο – Μελέτη τριών ελληνικών Πανεπιστημίων.

Επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων τροφίμων από την βιομηχανία – Η άγνωστη πρακτική στους καταναλωτές

Η επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων και μη συμμορφούμενων είναι θεμιτή πρακτική στην βιομηχανία τροφίμων, γνωστή ως rework, που απαιτεί μεγάλη προσοχή από τις επιχειρήσεις τροφίμων και τις Αρχές.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα