Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο Προϊόν: Η πρώτη Βότκα από… σπαράγγια έκανε το ντεμπούτο της

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΝέο Προϊόν: Η πρώτη Βότκα από... σπαράγγια έκανε το ντεμπούτο της
spot_img

Η Portobello Road Distillery δημιούργησε μια βότκα από σπαράγγι, η οποία θα κυκλοφορεί εποχιακά, μαζί με την ανοιξιάτικη σοδειά των σπαραγγιών

Η πρώτη βότκα σπαραγγιού στον κόσμο είναι γεγονός. Και αυτή η πρωτιά ανήκει στην Portobello Road Distillery, η οποία θα κυκλοφορεί το ποτό στην αγορά κάθε χρόνο, αμέσως μετά τη σοδειά των σπαραγγιών την άνοιξη, περίπου 600 μπουκάλια ετησίως.

- Advertisement -

Η διαδικασία παραγωγής της περιλαμβάνει τη βύθιση των σπαραγγιών για 24 ώρες σε κλασσική βότκα από πατάτες, δεν διαθέτει φιλτράρισμα ή πρόσθετα και η εταιρεία αναφέρει πως θα είναι ιδανικό συστατικό για κοκτέιλ, όπως martini. Και, φυσικά, είναι vegan!

 Η ιδέα γεννήθηκε μετά από μια προηγούμενη προσπάθεια του αποστακτηρίου να φτιάξει ένα τζιν με βάση τα σπαράγγια, το οποίο δεν λειτούργησε τόσο καλά όσο ήλπιζε η ομάδα. Σύμφωνα με δήλωση του συνιδρυτή της Portobello Road Distillery, Jake Burger, στο the drinks business, η βότκα είναι ένα προϊόν, όπου η γεύση του σπαραγγιού πραγματικά ξεχωρίζει, ειδικά σε κοκτέιλ. Επίσης, ανταποκρίνεται στη ζήτηση των καταναλωτών για πιο εποχιακά προϊόντα.

Σύμφωνα, επίσης, με την Portobello Road Distillery, η νέα βότκα έχει μια «γήινη και γλυκιά γεύση», με μια φυτική νότα που «μένει στον ουρανίσκο» και αίσθηση φρεσκάδας, απαλότητας και κρεμώδους υφής.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα