Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Απολογισμός 2021 της Συμμαχίας για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων στη χώρα μας

ΑρχικήΝέαΠεριβάλλον / ΒιωσιμότηταΑπολογισμός 2021 της Συμμαχίας για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων στη χώρα μας
spot_img

Η Συμμαχία για τη Μείωση Σπατάλης Τροφίμων έδωσε στη δημοσιότητας τη 2η Έκθεση – Απολογισμό της για το έτος 2021. Η Συμμαχία είναι μια συντονισμένη δράση στη χώρα μας για τη διάχυση καλών πρακτικών, την ανταλλαγή γνώσης και την ανάπτυξη συνεργειών γύρω από την πρόληψη και μείωση της σπατάλης σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η Συμμαχία ξεκίνησε το 2020, συντονίζεται από το Μπορούμε, έχει την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και συμμετέχουν εθελοντικά  σε αυτήν δημόσιες αρχές, επιχειρήσεις τροφίμων και εστίασης από όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας, επαγγελματικοί και επιστημονικοί φορείς αλλά και εκπρόσωποι της ΚτΠ και της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας.

Ευχαριστούμε θερμά την ΑΒ Βασιλόπουλος και τους ανθρώπους της για την πολύτιμη στήριξη κατά την εκκίνηση και λειτουργία της Συμμαχίας.

Μπορείτε να διαβάσετε την 2η Έκθεση εδώ https://foodsavingalliancegreece.gr/wp-content/uploads/ekthesi/Έκθεση-2η-Απολογισμός_2021_τελικό.pdf.

Αν ενδιαφέρεστε και εσείς να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη Συμμαχία και με ποιον τρόπο μπορείτε να γίνετε και εσείς συμμέτοχος της συντονισμένης προσπάθειας για την αντιμετώπιση ενός σοβαρού κοινωνικού, περιβαλλοντικού και οικονομικού ζητήματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2103237805 ή να αποστείλετε email στο alliance@boroume.gr

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο