Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
16.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στην εντατική Λαρισαίος από ένα…. σουβλάκι!

ΑρχικήΝέαΣτην εντατική Λαρισαίος από ένα.... σουβλάκι!
spot_img

Ο άτυχος Λαρισαίος, κατέληξε στην εντατική γιατί απλά έκανε ό,τι και η μισή Ελλάδα, απόλαυσε ένα σουβλάκι!

Όπως αποκάλυψε στο Καλημέρα Ελλάδα του ANT1 ο δημοσιογράφος Λευτέρης Παπαστεργίου, ο Γολγοθάς του άνδρα από την Λάρισα ξεκίνησε από ένα σουβλάκι που, ενώ κατανάλωνε, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του.

- Advertisement -

Εμφανίστηκε σε πολύ λίγα λεπτά ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Φτάνοντας στο νοσοκομείο, και χωρίς κανείς ακόμα να γνωρίζει τον λόγο που έχασε τις αισθήσεις του, οι γιατροί ξεκίνησαν τη διαδικασία της διασωλήνωσής του, για να βρεθούν μπροστά σε μία απρόσμενη ανακάλυψη: στον φάρυγγα του άνδρα υπήρχε ένα κομμάτι από σουβλάκι.

Αν και κατά 99% πιστεύεται πως το κομμάτι αυτό ήταν η αιτία της λιποθυμίας του, οι γιατροί προχώρησαν σε περαιτέρω εξετάσεις, ώστε να αποκλείσουν κάθε άλλο ενδεχόμενο και άλλα παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Όπως αναφέρθηκε, ο τυχερός μέσα στην ατυχία του Λαρισαίος, την ώρα που λιποθύμησε βρισκόταν στην πλατεία Ταχυδρομείου, τη δεύτερη πιο κεντρική πλατεία της πόλης, και εκτός αυτού ακριβώς δίπλα υπήρχε ομάδα ΔΙΑΣ, δύο συνιστώσες που συνέβαλαν σημαντικά στην άμεση κινητοποίηση για την σωτηρία του.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα