Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

1ο Μαραθώνιος Γαστρονομίας στην παραλία του Μαραθώνα στις 25 Ιουλίου

ΑρχικήΝέα1ο Μαραθώνιος Γαστρονομίας στην παραλία του Μαραθώνα στις 25 Ιουλίου
spot_img

Από το Chef’s Club of Greece – Λέσχη Αρχιμαγείρων την ΕΕΕΣΑ και την ΠΟΣΠΛΑ

Tη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 στις 19:00 to Chef’s Club of Greece – Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος συνδιοργανώνει τον 1ο Μαραθώνιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας στην παραλία του Μαραθώνα, μία πρωτοβουλία του Δήμου Μαραθώνα, σε συνεργασία με την ΕΕΕΣΑ (Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής) και την ΠΟΣΠΛΑ (Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών).

- Advertisement -

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες στις οποίες μπορεί κάποιος να συμμετέχει:

• Κρυφό καλάθι – κοτόπουλο

• Κρυφό καλάθι – ψάρι

• Γλυκό – έτοιμη παρασκευή

Σημαντικά έπαθλα θα δοθούν στους νικητές κάθε κατηγορίας:

Ο πρώτος νικητής κάθε κατηγορίας θα κερδίσει 100 ευρώ μετρητά, ενώ όλοι θα κερδίσουν δώρα από τους τοπικούς εκθέτες προϊόντων!!!!

Θα είναι χαρά μας η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, είτε ως διαγωνιζόμενοι ή ως επόπτες.

Όσα μέλη θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τη λέσχη στο 2108251401 ή με mail στο info@chefclub.gr

Κανονισμοί βρίσκονται αναρτημένοι στο site του Chef’s Club of Greece – Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα οικιακά πλαστικά σκεύη που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην καρδιά – Τι δείχνει νέα μελέτη και πως να τα αναγνωρίσετε

 Έρευνα συνδέει χημική ουσία που χρησιμοποιείται στα πλαστικά με θανάτους από καρδιακές παθήσεις

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα