Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ευρωπαϊκή “επέλαση” της vegan KitKat

ΑρχικήΟικιακάVEGANismΕυρωπαϊκή "επέλαση" της vegan KitKat
spot_img

Mε… “ανοιχτές αγκάλες” υποδέχθηκε η vegan κοινότητα την εναλλακτική εμβληματική γκοφρέτα

Η vegan Kit Kat που λάνσαρε η Nestle αρχικά μόνο στη Βρετανία και σε περιορισμένο αριθμό, θα κυκλοφορήσει τώρα σε άλλες 15 ευρωπαϊκές χώρες καθώς το προϊόν υποδέχθηκαν με… ανοιχτή αγκαλιά οι vegan καταναλωτές.

Η vegan αγαπημένη λιχουδιά πωλείται ήδη στην Ελλάδα αλλά είναι πιο ακριβή σε σχέση με την παραδοσιακή: Η vegan κοστίζει 0,98 € ενώ η συμβατική 0,64€.

Το KitKat V σύμφωνα με τη Nestlé, όπως και η παραδοσιακή, εξακολουθεί να προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της τραγανής γκοφρέτας και της λείας σοκολάτας που οι καταναλωτές, γνωρίζουν και αγαπούν.

Το KitKat V αναπτύχθηκε από ειδικούς σοκολάτας στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης ζαχαροπλαστικής της Nestlé στο York του Ηνωμένου Βασιλείου, το πρώτο σπίτι του KitKat. Η Nestlé χρειάστηκε δύο χρόνια για να δημιουργήσει το προϊόν, το οποίο έχει 18% μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα από το πρωτότυπο. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της Nestlé στην καινοτομία της σοκολάτας και τις μη γαλακτοκομικές εναλλακτικές λύσεις, κατάφεραν να συνδυάσουν τέλεια την σοκολάτα με φυτικά συστατικά. Αυτό οδήγησε στην χωρίς συμβιβασμούς vegan έκδοση του KitKat.

Το εναλλακτικό σνακ είναι πιστοποιημένο Vegan και παρασκευάζεται από κακάο βιώσιμης προέλευσης μέσω του σχεδίου Nestlé Cocoa, με πιστοποίηση Rainforest Alliance. Το γάλα στο αρχικό KitKat αντικαθίσταται με μια εναλλακτική λύση με βάση το ρύζι, η οποία δίνει την τέλεια υφή και γεύση.

Η vegan αγορά σοκολάτας αποτιμάται ήδη στα 533 εκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να υπερδιπλασιαστεί σε 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε 10 χρόνια. Μια σειρά από άλλες μεγάλες μάρκες ζαχαροπλαστικής έχουν επίσης κυκλοφορήσει vegan εκδόσεις σε πολυαγαπημένες σοκολατένιες μπάρες τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των Mars, Cadbury και Lindt. 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο