Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
15.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επανάσταση στη ζαχαροπλαστική: Το μέλλον του βουτύρου είναι… φυτικό

ΑρχικήΝέαΕπανάσταση στη ζαχαροπλαστική: Το μέλλον του βουτύρου είναι... φυτικό
spot_img

Γνωρίστε το βούτυρο Be Better, ένα φυτικό και βιώσιμο υποκατάστατο του αγελαδινού βουτύρου για νόστιμα, οικολογικά γλυκά.

Είναι γεγονός πως τα φυτικά προϊόντα έχουν συνδεθεί έντονα με τη βιωσιμότητα, αλλά για να γίνει η μετάβαση σε αυτά επιτυχημένα, δεν αρκεί μόνο η οικολογική τους φύση, αλλά χρειάζεται να έχουν και καλή γεύση.

- Advertisement -

Σύμφωνα με την εταιρεία Be Better, που δραστηριοποιείται από το 2019, το φυτικό της βούτυρο ζαχαροπλαστικής αποτελεί την απάντηση στο αγελαδινό προέλευσης, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακριβώς στις ίδιες ποσότητες και δίνει την ίδια γεύση στα γλυκά, όπως για παράδειγμα σε μια ζύμη.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον ιστότοπο της Be Better, το φυτικό της βούτυρο εκπέμπει 79% λιγότερο CO2 από το αγελαδινό, διαθέτει 86% καλύτερο αποτύπωμα νερού, είναι 30-40% πιο οικονομικό και δεν έχουν βασανιστεί ή θανατωθεί ζώα για να φτιαχτεί.

Όσο για τη συμπεριφορά του ως βούτυρο ζαχαροπλαστικής, το βούτυρο της Be Better, δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει το αγελαδινό βούτυρο, καθώς έχει καθαρή και φρέσκια γεύση, πλούσια αίσθηση στο στόμα και παρόμοιο σημείο τήξης. Διαθέτει, επίσης, καθαρή ετικέτα, αποτελείται 100% από φυτά, ενώ δεν περιέχει καθόλου τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ουσίες, αλλεργιογόνα και ΓΤΟ.

Υλοποιώντας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά το όραμά τους να βοηθήσουν τους ζαχαροπλάστες και τις επωνυμίες να δημιουργήσουν νόστιμα, βιώσιμα γλυκά, το βούτυρο Be Better είναι διαθέσιμο σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και την Αυστραλία. Ήδη πολλοί γνωστοί στο χώρο της ζαχαροπλαστικής σεφ ανά τον κόσμο το συνιστούν και το προτείνουν. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους εδώ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα