Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
16.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

34 Έλληνες παραγωγοί στην FOOD & LIFE 2022 στο Μόναχο

ΑρχικήΝέα34 Έλληνες παραγωγοί στην FOOD & LIFE 2022 στο Μόναχο
spot_img

Οι Έλληνες παραγωγοί παρουσίασαν στο γερμανικό κοινό μια μεγάλη γκάμα αγαθών, από παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, όπως ελαιόλαδο, ελιές, τυριά, λουκάνικα, μέλι, μαρμελάδες, ζυμαρικά, βότανα, οίνο, ούζο, και τσίπουρο.

Με 34 Έλληνες παραγωγούς ολοκληρώθηκε η 7η ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE 2022, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2022 στο Μόναχο και διοργανώθηκε από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

- Advertisement -

   Ειδικότερα, στο ελληνικό ομαδικό περίπτερο έλαβαν μέρος, η Περιφέρεια Αττικής με 7 παραγωγούς, η περιφέρεια Ηπείρου με 18 παραγωγούς και η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα με 8 παραγωγούς.

   Οι Έλληνες παραγωγοί παρουσίασαν στο γερμανικό κοινό μια μεγάλη γκάμα αγαθών, από παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, όπως ελαιόλαδο, ελιές, τυριά, λουκάνικα, μέλι, μαρμελάδες, ζυμαρικά, βότανα, οίνο, ούζο, και τσίπουρο, μέχρι καπνιστή πέστροφα, καπνιστό κρέας, μπύρα, νέα μη αλκοολούχα ποτά, προϊόντα από γάλα γαϊδούρας, κ.λ.π..

   Σημειώνεται ότι το ελληνικό ομαδικό περίπτερο διοργανώνεται από την εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου και την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

   Η FOOD & LIFE για το έτος 2023, θα πραγματοποιηθεί δύο φορές στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. H πρώτη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 – 12 Μαρτίου 2023, παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Χειροτεχνίας, Λαϊκής Τέχνης και Βιοτεχνικού Εξοπλισμού, Ι.Η.Μ. Internationale Handwerksmesse, και η δεύτερη διοργάνωση της FOOD & LIFE θα ανοίξει τις πύλες της από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2023, μαζί με τη διεθνή έκθεση ειδών οικιακής χρήσης, λαϊκής τέχνης και δώρων, Heim+Handwerk. 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα