Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καινοτομία: Εναλλακτικό γάλα από… πιπεριές τσίλι!

ΑρχικήΟικιακάVEGANismΚαινοτομία: Εναλλακτικό γάλα από… πιπεριές τσίλι!
spot_img

Η πιο “καυτή” νέα τάση γάλακτος.

Ξέρουμε και αγαπάμε τα υποκατάστατα γάλακτος που προτιμώνται όχι μόνο από τους Vegan, αλλά και από όλους όσοι θέλουν να αποφύγουν τη λακτόζη, είτε νηστεύουν, είτε είναι υπέρ του animal welfare, δεν το προτιμούν ή έχουν κάποια αλλεργία ή δυσανεξία. Πολλοί οι λόγοι λοιπόν κατανάλωσης φυτικού γάλακτος, εξού και η μεγάλη ποικιλία τους: Γάλα βρώμης, γάλα καρύδας, αμυγδάλου, σόγιας, κάνναβης, ακόμα και γάλα κάσιους και macademia κυκλοφορεί.

- Advertisement -

Το επόμενο γάλα που σύμφωνα με την παραγωγό εταιρεία Lee Kum Kee USA, αναμένεται να «σπάσει ταμεία» είναι το γάλα από πιπεριές! Η Lee Kum Kee USA , κορυφαίος κατασκευαστής αυθεντικών ασιατικών σαλτσών και καρυκευμάτων, λανσάρει το γάλα Sriracha. Πριν να γίνει … γάλα το Srirachsa ήταν ένα είδος καυτερής σάλτσας τσίλι που χρησιμοποιείται συχνά ως ντιπ.

Η εταιρεία είδε μία «ευκαιρία» στην αγορά φυτικού γάλακτος και διευρύνει την κατηγορία προϊόντος της με το γάλα που όπως ισχυρίζεται μπορεί να ικανοποιήσει όσους αγαπούν τις καυτερές σάλτσες αλλά θέλουν και ένα «βολικό» ρόφημα».

Το νέο Sriracha Milk αξιοποιεί την 135χρονη κληρονομιά της εταιρείας, τη μαγειρική τεχνογνωσία και την αυθεντική γεύση σε σάλτσες με γεύση τσίλι και sriracha.

 Το γάλα Lee Kum Kee Sriracha (MSRP: 4,39 $ ), είναι φτιαγμένο με μείγμα πάστας πιπεριάς τσίλι, ξύδι, σκόρδο, ζάχαρη, αλάτι και 1% γάλα χαμηλών λιπαρών. « Αυτό το ισορροπημένο και αρωματικό ρόφημα θα κάνει τις γεύσεις σας να σας ευχαριστήσουν και θα αφήσει τα μάτια σας να δακρύζουν λιγότερο με τις απροσδόκητες δροσιστικές του ιδιότητες» λέει η εταιρεία.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα