Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
12.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στεργίου: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ως Προϊστάμενος Παραγωγής

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΣτεργίου: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων ως Προϊστάμενος Παραγωγής
spot_img

Εφαρμογή διαδικασιών Υγιεινής και Ασφάλειας και διασφάλιση της ποιότητας.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ζητά να προσλάβει προϊστάμενο Παραγωγής με πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων / Μηχανικού Παραγωγής / Μηχανολόγου Μηχανικού.

- Advertisement -

Βασικό αντικείμενο απασχόλησης:
Επίβλεψη του καθημερινού προγράμματος παραγωγής και διασφάλιση εφαρμογής της παραγωγικής διαδικασίας.

Εφαρμογή διαδικασιών Υγιεινής και Ασφάλειας.

Διασφάλιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Χειρισμός και ρύθμιση των μηχανήματων με πλήρη κατανόηση της λειτουργίας τους.

Εποπτεία, καθοδήγηση και κατάρτιση των εργαζομένων στην ασφαλή χρήση των μηχανημάτων και στην τήρηση των διαδικασιών.

Συμβολή στη δημιουργία νέων προϊόντων.

Δεξιότητες:
Οργανωτικές και ηγετικές ικανότητες.

Δεξιότητες στην επικοινωνία και τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Ισχυρά ατομικά κίνητρα και προσέγγιση με γνώμονα τα αποτελέσματα.

Δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.

Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και προσαρμοστικότητα.

Απαραίτητα προσόντα:
Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων / Μηχανικού Παραγωγής / Μηχανολόγου Μηχανικού.

Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας.

Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχη θέση.

Άριστη γνώση Microsoft Office.

Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για άνδρες υποψήφιους.

Παροχές:
Συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση.

Δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.

Ομαδική Ασφάλεια Υγείας.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη στον τόνο στην Ευρώπη: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα