Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
17.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αντικατάσταση του βουτύρου με τυρί κρέμα σε συνταγές – Η νέα τάση

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΑντικατάσταση του βουτύρου με τυρί κρέμα σε συνταγές - Η νέα τάση
spot_img

Η νέα τάση οδηγεί στην άνοδο της παγκόσμιας αγορά μαλακού τυριού.

Σύμφωνα με την Fact.MR, έναν πάροχο έρευνας αγοράς, η παγκόσμια αγορά κρέμας και μαλακού τυριού προβλέπεται να έχει σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 5,6%, φθάνοντας σε αξία 11,31 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2033 και ένας από τους λόγους, είναι ότι οι καταναλωτές άρχισαν αν αντικαθιστούν το βούτυρο σε συνταγές για μπισκότα και κέικ.

Ήδη το άλειμμα τυριού χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα γλυκών όπως cheesecakes, red velver, frosting Cake και διάφορα άλλα αρτοσκευάσματα. Σύμφωνα με την έρευνα της Fact.MR αυξάνεται με γρήγορο ρυθμό και η ζήτηση μαλακών τυριών με λίγα λιπαρά. Το μαλακό τυρί και με λιπαρά και με χαμηλά λιπαρά μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα ευρύ φάσμα μαγειρικών εφαρμογών χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση ή στην υφή.

Ένας από τους κορυφαίους παίχτες στην παγκόσμια αγορά μαλακού τυριού είναι η Kraft Heinz με το τυρί Philadelphia αλλά και άλλα μαλακά τυριά, όπως τα Brie ή Camembert, παρουσιάζουν αυξημένα επίπεδα ζήτησης. Επίσης η πρόβλεψη ανάπτυξης αυτής της αγοράς βασίζεται και στο ότι τα μαλακά τυριά προέρχονται από διάφορες πηγές γάλακτος, όπως αγελαδινό, κατσικίσιο ή πρόβειο, προσφέροντας μια σειρά από γευστικές προτιμήσεις.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα