Πέμπτη, Ιανουάριος 9, 2025
14 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εταιρεία εστίασης ζητεί για πλήρη απασχόληση Βοηθό Γεωπόνο – Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΕταιρεία εστίασης ζητεί για πλήρη απασχόληση Βοηθό Γεωπόνο - Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Μεγάλη εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης στα νότια προάστια Αττικής, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της για πλήρη απασχόληση Βοηθό Γεωπόνο – Τεχνολόγο Τροφίμων.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο Γεωπόνου – Τεχνολόγου Τροφίμων ή συναφούς ειδικότητας και να είναι έως 35 ετών.

Περιγραφή θέσης

  • Διασφάλιση διαδικασιών ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων επιχείρησης
  • Έλεγχος συμμόρφωσης προδιαγραφών α’ υλών και τελικών προϊόντων με την ισχύουσα νομοθεσία
  • Πραγματοποίηση εσωτερικών επιθεωρήσεων ποιότητας
  • Επίβλεψη εφαρμογής των πολιτικών και διαδικασιών των συστημάτων ποιότητας
  • Διαχείριση έργων της εταιρίας
  • Παρακολούθηση νομοθεσίας και επικοινωνία με δημόσιες αρχές και φορείς
  • Επικοινωνία και επιθεώρηση προμηθευτών
  • Επικοινωνία με πελάτες

Απαραίτητα προσόντα

  • Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ
  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχη θέση στον κλάδο των τροφίμων
  • Γνώσεις συστημάτων ποιότητας (ISO 22000, 9001 κ.λπ.)
  • Κάτοχος πιστοποιητικού υγείας σε ισχύ
  • Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ (Windows, internet browsing, e-mails, Adobe Acrobat Pro)
  • Άριστη γνώση εφαρμογών MS Office (Word, Excel, PowerPoint)
  • Πιστοποίηση ECDL θα εκτιμηθεί
  • Τυφλό σύστημα δακτυλογράφησης θα εκτιμηθεί
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
  • Ευχέρεια στη γραπτή και την προφορική επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελληνικό γιαούρτι: Γιατί είναι καλύτερο από τα άλλα – Επιστημονική μελέτη

Οι παράγοντες που οδηγούν την αποδοχή και την καινοτομία στο ελληνικό γιαούρτι.

Έλληνες καταναλωτές ΠΡΟΣΟΧΗ στις ντομάτες – Τι έδειξαν οι έλεγχοι του ΥΠΑΑΤ για την παρουσία φυτοφαρμάκων

Τα ελληνικά λαχανικά και φρούτα που περιέχουν είτε υψηλή περιεκτικότητα είτε απαγορευμένα φυτοφάρμακα, αποκάλυψε νέος έλεγχος του ΥΠΑΑΤ.

Μπορείτε να φάτε άφοβα ωμό σπανάκι;

Ποια ομάδα καταναλωτών πρέπει να προσέχει σχετικά με την κατανάλωση ωμού σπανακιού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο