Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
11.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εταιρεία εστίασης ζητεί για πλήρη απασχόληση Βοηθό Γεωπόνο – Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΕταιρεία εστίασης ζητεί για πλήρη απασχόληση Βοηθό Γεωπόνο - Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Μεγάλη εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης στα νότια προάστια Αττικής, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της για πλήρη απασχόληση Βοηθό Γεωπόνο – Τεχνολόγο Τροφίμων.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο Γεωπόνου – Τεχνολόγου Τροφίμων ή συναφούς ειδικότητας και να είναι έως 35 ετών.

Περιγραφή θέσης

  • Διασφάλιση διαδικασιών ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων επιχείρησης
  • Έλεγχος συμμόρφωσης προδιαγραφών α’ υλών και τελικών προϊόντων με την ισχύουσα νομοθεσία
  • Πραγματοποίηση εσωτερικών επιθεωρήσεων ποιότητας
  • Επίβλεψη εφαρμογής των πολιτικών και διαδικασιών των συστημάτων ποιότητας
  • Διαχείριση έργων της εταιρίας
  • Παρακολούθηση νομοθεσίας και επικοινωνία με δημόσιες αρχές και φορείς
  • Επικοινωνία και επιθεώρηση προμηθευτών
  • Επικοινωνία με πελάτες

Απαραίτητα προσόντα

  • Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ
  • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχη θέση στον κλάδο των τροφίμων
  • Γνώσεις συστημάτων ποιότητας (ISO 22000, 9001 κ.λπ.)
  • Κάτοχος πιστοποιητικού υγείας σε ισχύ
  • Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ (Windows, internet browsing, e-mails, Adobe Acrobat Pro)
  • Άριστη γνώση εφαρμογών MS Office (Word, Excel, PowerPoint)
  • Πιστοποίηση ECDL θα εκτιμηθεί
  • Τυφλό σύστημα δακτυλογράφησης θα εκτιμηθεί
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
  • Ευχέρεια στη γραπτή και την προφορική επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο