Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα θέση εργασίας: ζητείται Τεχνολόγος τροφίμων – Υπεύθυνος παραγωγής

ΑρχικήΝέαΝέα θέση εργασίας: ζητείται Τεχνολόγος τροφίμων - Υπεύθυνος παραγωγής
spot_img

H βιομηχανία γάλακτος Καλογεράκη, που δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων, παράγοντας και διανέμοντας τυροκομικά προϊόντα, αναζητά άτομο για τη στελέχωση της παρακάτω θέσης στη μονάδα παραγωγής:

Τεχνολόγος τροφίμων – Υπεύθυνος παραγωγής


Κύριες αρμοδιότητες:

  • Προγραμματισμός και έλεγχος της παραγωγικής διαδικασίας
  • Εργαστηριακές αναλύσεις πρώτων και βοηθητικών υλών, ενδιάμεσων, τελικών προϊόντων και δειγμάτων προϊόντων
  • Τεκμηρίωση και τήρηση των αρχείων ελέγχου
  • Αναφορές αποτελεσμάτων ελέγχου ποιότητας στον διευθυντή εργοστασίου
  • Συνεργασία με τα λοιπά τμήματα της εταιρίας για τη διαχείριση των ζητημάτων παραγωγής & ποιότητας


Επιθυμητό προφίλ υποψηφίου:

  • Ελάχιστη εμπειρία 3-5 ετών σε αντίστοιχη θέση, σε γαλακτοβιομηχανία ή βιομηχανία τροφίμων
  • Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ σε συναφές αντικείμενο
  • Εμπειρία σε πιστοποιήσεις ISO, IFS κ.λπ.
  • Εμπειρία σε χημικές αναλύσεις πρώτης ύλης και προϊόντων
  • Γνώσεις όσον αφορά στον κώδικα τροφίμων
  • Οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Ομαδικό πνεύμα
  • Δυνατότητα άμεσης μετακίνησης και μόνιμης διαμονής στο Ηράκλειο Κρήτης

    Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο