Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

NESTIA: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςNESTIA: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, συσκευασία και διανομή κατεψυγμένων παραδοσιακών προϊόντων ζύμης

Η εταιρεία NESTIA ΜΟΝ. I.K.E. κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών ζητά να προσλάβει
Τεχνολόγο Τροφίμων για τη στελέχωση του τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου

Περιγραφή Θέσης

  • Επιβλέπει και εξασφαλίζει την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας τροφίμων σύμφωνα με τις εσωτερικές διαδικασίες της Εταιρείας και την Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία
  • Μεριμνά για την εφαρμογή και τήρηση του συστήματος Ποιότητας (ISO HACCP, IFS, BRC) καθώς και των εσωτερικών προγραμμάτων καθαρισμού και συντήρησης
  • Διενεργεί δειγματοληπτικούς ελέγχους ποιότητας, εντοπίζει τα σημεία απόκλισης και λαμβάνει μέτρα εξάλειψης των αποκλίσεων σε συνεργασία με τα τμήματα Παραγωγής και Προμηθειών

Απαραίτητα Προσόντα

  • Απόφοιτος ΑΕΙ ή ΤΕΙ επιστημών τροφίμων/τεχνολογίας τροφίμων/ χημικού ή αντίστοιχου κλάδου
  • Χειρισμός ηλεκτρονικού υπολογιστή, πολύ καλή γνώση προγραμμάτων MS Office
  • Άριστη γνώση αγγλικών
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άρρενες υποψηφίους)
  • Εργατικότητα, ομαδικότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα και οργάνωση

Επιθυμητά προσόντα

  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε εταιρεία τροφίμων
  • Εξοικείωση με τα πρότυπα τροφίμων BRC & IFS
  • Γνώση της Γερμανικής γλώσσας

Παροχές

  • Σταθερή εργασία πλήρους απασχόλησης με πρωινό σταθερό ωράριο σε μία διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία
  • Σεμινάρια εκπαίδευσης

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: τρίμηνη αποβολή του IFS. Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα