Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, 2025
9.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Bilbao vs Greece ή της ακρίβειας το ανάγνωσμα

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμBilbao vs Greece ή της ακρίβειας το ανάγνωσμα
spot_img

Λίγες ώρες στη χώρα των Βάσκων.

Έχετε πάει στο Bilbao; Αν όχι, να πάτε! Περάσαμε λίγες ώρες στο Bilbao αυτόν τον Ιούλη (επίσκεψη στο Guggenheim μουσείο) https://www.guggenheim-bilbao.eus/en και μας άρεσε πολύ αυτή η πόλη στην χώρα των Βάσκων!

- Advertisement -

Και κάποιοι άλλοι Έλληνες πήγανε Bilbao φέτος το καλοκαίρι και έπαθαν πλάκα με τις τιμές των τροφίμων και της βενζίνης εκεί σε σχέση με την Ελλάδα https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/445672_diakopes-sto-mpilmpao-nai-stin-ellada-pote-pia. Και η ακρίβεια στην Ελλάδα καλπάζει και οι κυβερνώντες απλά παρακολουθούν…

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τρεις νεκροί από τροφική δηλητηρίαση σε γηροκομείο της Φλωρεντίας

Τρεις άνθρωποι, τρόφιμοι σε γηροκομείο της Φλωρεντίας έχασαν τη ζωή τους από τροφική δηλητηρίαση - 114 κρούσματα γαστρεντερίτιδας.

Τηγάνισμα κρέατος: Υπάρχει κίνδυνος εάν το λάδι υπερβεί τους 180 °C; Τι απαντά επιστημονική επιτροπή

Οι κίνδυνοι και τα όρια θερμοκρασίας του λαδιού που χρησιμοποιείται για τηγάνισμα/τσιγάρισμα κρέατος.

Σουβλατζίδικα: Ο κίνδυνος τροφικής δηλητηρίασης από τις κομμένες ντομάτες και κρεμμύδια – Προσομοιώσεις ανάπτυξης παθογόνων

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι χειριστές που εργάζονται σε σουβλατζίδικα, σχετικά με τη συντήρηση τοματών και κρεμμυδιών κομμένων σε φέτες, για την αποτροπή τροφικής δηλητηρίασης των πελατών τους.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα