Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Γράμμα” στους Έλληνες οινοποιούς

ΑρχικήΕπιστήμη"Γράμμα" στους Έλληνες οινοποιούς
spot_img

Μ’ ένα σμπάρο δύο τριγώνια… ή αλλιώς «Με μια πέτρα, δύο πουλιά»!

Ένας καλός συνάδελφος, ο Αλέξανδρος Τσούπρας, με την ερευνητική του ομάδα δημοσίευσαν πριν από λίγες μέρες ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο ανασκόπησης με τίτλο:

- Advertisement -

«Wine-Making; “with one Stone Two Birds”? A Holistic Review of the Bio-Functional Compounds, Applications and Health Benefits of Wine and Wineries’ By-Products»

 Μια εξαιρετική μελέτη για την επίδραση των βιοδραστικών συστατικών του κρασιού στην ανθρώπινη υγεία αλλά και των εφαρμογών,  των βιοενεργών υποπροϊόντων των οινοποιείων, ως συστατικά βιολειτουργικών τροφίμων, συμπληρωμάτων και θρεπτικών ουσιών. Μία μελέτη που σίγουρα ενδιαφέρει τους Έλληνες οινοποιούς.

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.
 .

Email: ioannis.zabetakis@ul.ie

Twitter: @yanzabet

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μέλια με επικίνδυνο για τον άνθρωπο φυτοφάρμακο – Αναλύσεις 48 δειγμάτων μελιού

Τα νευροτοξικά φυτοφάρμακα στο πολωνικό μέλι υπερβαίνουν τα όρια ασφαλείας - Έκθεση της Greenpeace

Ξυράφια μέσα σε βούτυρο – Όταν η “κακία” μολύνει τις συσκευασίες τροφίμων

Ξυράφια, βελόνες και βατράχια: Οι πιο σοκαριστικές υποθέσεις δολιοφθοράς τροφίμων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα