Το 100% ελληνικό ταχίνι ΣΑΜΥΘΟΣ.
Διάβασα στο cibum.gr μια εξαιρετική είδηση σχετικά με το ταχίνι.
Η οικοτεχνία ΣΑΜΥΘΟΣ, με επικεφαλής τον Θανάση Πολυζωίδη, είναι μια νέα καθετοποιημένη επιχείρηση, που παράγει ελληνικές σπιτικές υπερτροφές. Ο κ. Πολυζωίδης, με σπουδές στη γεωπονία και στη διασφάλιση ποιότητας τροφίμων ταξιδεύει το 100% ελληνικό ταχίνι ΣΑΜΥΘΟΣ, στα ράφια των πιο «ψαγμένων» delicatessen του κόσμου.
Κάνοντας μια σύντομη αναζήτηση για την διατροφική αξία του ταχινιού, βρήκα αυτό το επιστημονικό άρθρο: “The Nutritive and Medicinal Properties of Tahini: A Review”
https://ijns.sums.ac.ir/article_48054.html
Συνδυάζοντας άριστες πρώτες ύλες με την απαραίτητη τεχνογνωσία, είναι εφικτό να παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας τρόφιμα και να αξιοποιήσουμε την υπάρχουσα βιβλιογραφία για να αυξήσουμε το εξαγωγικό τους δυναμικό.
Email: funfood16@gmail.com
Twitter: @yanzabet